Ga naar de inhoud

Nuchtere aanpak leidt tot groei en nieuw kantoor voor SucceedIT

De internetaansluitingen zijn gelegd en de laatste doos is over. Wij zijn verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Spacelab 20 in Amersfoort.

Om de sterke groei én haar ambitie volop de ruimte te kunnen geven is er gezocht naar een ruimer kantoor waar consultants op flexibele plekken kunnen werken. SucceedIT is inmiddels uitgeroeid tot een dynamisch bedrijf met 14 medewerkers.

Martin Plaat, eigenaar SucceedIT “We zijn zeven jaar geleden met twee mensen gestart met SucceedIT. Sindsdien maken we een gestage groei door. Onze consultants werken voor middelgrote bedrijven. Wij helpen bedrijven het maximale uit hun Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) te halen. Daarnaast hebben wij met EazyStock, een prachtige software oplossing voor voorraadoptimalisatie. Een oplossing waarmee bedrijven echt grip krijgen op hun voorraden en voorraadkosten.”

SucceedIT is actief in de Benelux en onderscheidt zich door haar open en transparante projectaanpak. Samen met de klant wordt er een reële inschatting gemaakt. Deze heldere manier van werken geeft vooraf duidelijk inzicht in de kosten en doorlooptijd van een project. Duur maatwerk wordt zoveel mogelijk vermeden. Resultaat: beheersbare projecten tegen lagere kosten.

Bij een modern ICT bedrijf hoort natuurlijk wel een inspirerend kantoor. Maar no-nonsens als wij zijn. geen hangmatten, gamerooms of kantoortuinen maar gewoon een open en transparante werkplek. Net als onze aanpak.