Ga naar de inhoud

NavXtender nu ook in het Nederlands

NavXtender van Insight Works is een gratis add-on voor Dynamics NAV 2013 tot en met 2018. Hiermee kunt u documenten aan elke Microsoft Dynamics NAV-record koppelen door ze te slepen, oftewel drag and drop. Met NavXtender koppelt u eenvoudig klantorders aan bestellingen, kwaliteitsdocumenten aan ontvangsten, of productspecificaties en handleidingen aan een offerte.

Het programma is vanaf nu ook te gebruiken voor de Nederlandse NAV-installatie.
Met NavXtender is het niet nodig om een onafhankelijk document managementsysteem aan te houden. Voeg documenten eenvoudig toe aan uw NAV-records zodat ze toegankelijk zijn wanneer u ze nodig heeft. U hoeft dus niet te zoeken en maakt de documenten ook beschikbaar voor andere NAV-gebruikers.

De voordelen

De voordelen van de NavXtender op een rij:

  • NavXtender vereist geen wijzigingen aan bestaande pagina’s in NAV.
  • Bespaar veel tijd door niet te hoeven zoeken naar bestanden. Documenten worden automatische gekoppeld aan het juiste NAV-record.
  • Verlies geen documenten. Door uw documenten bij NAV-records te voegen, zijn ze beschikbaar wanneer u ze nodig heeft en voor wie ze nodig heeft.
  • Werkt ook in combinatie met sharepoint.
  • Slechts 1 codeunit is nodig in de vrije 50.000 range.

NAVXtender

Geïntegreerde koppeling

Er zijn twee manieren om NavXtender te gebruiken: standalone en geïntegreerd. De geïntegreerde installatie maakt een koppeling aan naar het document binnen Dynamics NAV. Met deze knop heeft u toegang tot uw gekoppelde documenten. Geïntegreerde NavXtender vereist het importeren van een NAV-object en een webservice om er toegang toe te hebben. Standalone gebruik geeft u nog steeds toegang tot uw gekoppelde documenten vanuit het NAV-record, maar maakt geen gebruik van de functie Koppelingen. In plaats daarvan werkt u met een extra knop. De stand-alone versie vereist alleen een extra object in de database.

Bij aangepaste NAV-pagina’s

Als u standaard NAV 2013-2018 gebruikt, waarbij pagina’s niet zijn aangepast, dan is de installatie snel en eenvoudig. U kunt de Engelstalige NavXtender in minder dan een uur gebruiken. U hoeft geen wijzigingen aan NAV aan te brengen voor de installatie. Download NavXtender, installeer het bestand en begin met het slepen van documenten.

SucceedIT heeft in samenwerking met Insight Works een versie in het Nederlands gemaakt. Als u aangepaste pagina’s in NAV heeft, dan zijn enige aanpassingen vereist. Wij kunnen in ongeveer twee uur de installatie van deze NavXtender met Nederlandse vertalingen voor u realiseren. Neemt u contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt!