Ga naar de inhoud

DynamicsConsultants levert de mobile WMS scanningsoplossing van Tasklet Factory

DynamicsConsultants levert een nieuwe dienst aan haar klanten: het Mobile Warehouse Management System (WMS) van Tasklet Factory. Deze mobiele app biedt ondersteuning voor werkprocessen in magazijnen en heeft een complete integratie met de standaardfuncties van Dynamics NAV en Business Central. Magazijn-medewerkers worden met de app efficiënter en maken minder fouten. De oplossing is een waardevolle aanvulling voor handels- en distributiebedrijven en past daarom uitstekend in de dienstverlening van Dynamics9Consultants.

Efficiënter werken en minder fouten

Het Mobile Warehouse Management System is een mobiele barcodescanningsoplossing. De app heeft een prachtige grafische gebruikersinterface die gebruiksvriendelijk is en kan worden geconfigureerd op basis van de specifieke behoeften van de gebruiker. Magazijn-medewerkers worden met de app efficiënter en maken minder fouten. De oplossing ondersteunt bij het automatiseren van de orderverwerking in uw magazijn, zowel online als offline.

Optimaliseer uw magazijnbeheer in enkele dagen

De Mobile WMS-applicatie draait op handheld apparaten en verbindt rechtstreeks met uw ERP-systeem zonder dat er tussenliggende systemen bij komen kijken. Het is een echte turn-key-oplossing die binnen enkele dagen wordt geïnstalleerd. Uw magazijnmedewerkers zullen productiever zijn en uw voorraden worden nauwkeurig bijgehouden. Via deze link kunt u de website Tasklet Factory bekijken.

 

Over Tasklet Factory

Bij Tasklet Factory richten ze zich al 10 jaar op de ontwikkeling van uitstekende en krachtige softwareoplossingen voor Mobile WMS die geïntegreerd zijn met Microsoft Dynamics AX en NAV. Hun missie is om de werkprocessen van bedrijven te optimaliseren en waarde te creëren door de beste oplossingen te bieden. Zij streven ernaar om de beste te zijn, door gebruiksvriendelijke interfaces, eenvoudige aanpassing, foutloze ERP-integratie en briljante service. Tevreden klanten in meer dan 30 landen gebruiken inmiddels de oplossing. Wij zijn erg blij om partner van Tasklet Factory te zijn.

Meer informatie?

Mocht u specifieke vragen hebben over onze oplossingen binnen uw onderneming en met een van onze consultants willen bekijken welke voordelen u realiseert? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen.