Ga naar de inhoud

Microsoft Dynamics 365 Business Central nummer 1 in top-10 van de beste ERP systemen wereldwijd

Third Stage Consulting publiceert jaarlijks een top 10 van de meest geïmplementeerde ERP systemen wereldwijd. De 2023 editie van deze top 10 is onlangs verschenen. En die lijst wordt door Microsoft Dynamics 365 aangevoerd. Dit is een geweldig resultaat waar Microsoft en haar partner eco-systeem terecht trots op kunnen zijn! Mede dankzij de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van het systeem is Dynamics 365 Business Central nummer 1  geworden van alle ERP-Systemen.

Dit is wat TSC zegt over de context van hun jaarlijkse onderzoek:

“Er is tegenwoordig een overvloed aan ERP software oplossingen op de markt beschikbaar. Het verkrijgen van een compleet overzicht is een tijdrovend en ontmoedigend proces. Het kan dus nuttig zijn om te begrijpen welke systemen door organisaties over de hele wereld het meest worden gebruikt. Bij Third Stage Consulting onthullen we jaarlijks de top 10 van ERP-systemen die we het meest aan onze klanten hebben aanbevolen. Deze compilatie is een onafhankelijke ranglijst op basis van de frequentie waarmee onze klanten voor de toonaangevende ERP-software in de markt hebben gekozen.”

Hoe stap je over naar Dynamics 365?

In ons gratis Whitepaper overstappen naar Dynamics 365 Business Central krijg je alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Welke ERP is geschikt voor mij en hoe gaat de overstap zelf in zijn werk?

En dit is de verklaring van TSC voor de nummer één positie van Dynamics 365:

“Dit jaar nieuw op nummer één in onze ranglijst is Microsoft Dynamics 365. En voor alle duidelijkheid:  we hebben het hier over zowel Business Central als Finance & Operations. Je zou kunnen stellen dat we die twee systemen afzonderlijk moeten beoordelen. Maar voor de doeleinden van deze ranglijst bekijken we beiden tesamen onder dezelfde Microsoft Dynamics 365 paraplu.

Microsoft D365 wordt vaak aanbevolen omdat veel van onze klanten op zoek zijn naar flexibiliteit. Sommigen van hen kijken naar alternatieven voor enkele van de grotere, meer rigide, monolithische ERP-systemen op de markt. Veel van onze klanten waarderen de Microsoft ‘look and feel’ en de integratie van D365 met andere Microsoft-producten zoals Power BI, SharePoint, Outlook, Teams, etcetera. Dit zijn de meest genoemde redenen waarom we het product zo vaak aan ons klantenbestand aanbevelen. De overeenkomst tussen deze organisaties is dat ze allemaal op zoek zijn naar robuuste en flexibele mogelijkheden. Daarom is Microsoft D365 het product die we de afgelopen maanden het meest aan onze klanten hebben aanbevolen.”

Check de volledige top-10 in de blog van thirdstage-consulting. 

Wil je beter begrijpen waarom Dynamics 365 op nummer één staat? En wat deze oplossing voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vandaag nog contact op Martin Plaat van SucceedIT B.V. via +31 (0)85 046 60 60 of via onderstaand formulier

Het Amerikaanse adviesbureau Third Stage Consulting is een toonaangevende, onafhankelijke adviseur en thought leader op de wereldwijde markt voor ERP-software, bedrijfstransformatie, operationeel verander management en bedrijfsadvies. Met activiteiten in Noord-Amerika, Europa Midden-Oosten & Afrika en Azië-Pacific en kantoren in Denver, Londen, Kaapstad en Brisbane heeft het bedrijf een goed overzicht van de trends en ontwikkelingen in de wereldwijde ERP-markt. Third Stage Consulting publiceert jaarlijks een top 10 van de meest geïmplementeerde ERP-systemen. De 2023 editie van deze top 10 is onlangs verschenen. En die lijst wordt door Microsoft Dynamics 365 aangevoerd. Dit is een geweldig resultaat waar Microsoft en haar partner eco-systeem terecht trots op kunnen zijn!