Ga naar de inhoud

Leenders Haardkachels – verhalen voor bij het haardvuur

Een prachtig ambachtelijk Nederlands bedrijf met kwalitatieve en stijlvolle producten. Leenders bouwt en levert haardkachels. Het proces valt niet uit te leggen, je kunt beter even dit filmpje bekijken: Leenders Haardkachels – Ons bedrijf.

Leenders Haardkachels DynamicsConsultantsHet bedrijf is gevestigd in Oirschot. De haarden worden met de hand gemaakt, waarbij het hele ‘bouw’-proces voor één haard door één en dezelfde medewerker wordt afgerond. Van start tot eind. Een stijlvol en innovatief product. Leenders is continu op zoek naar een versimpeling van het proces, hergebruik van componenten, en een slimmere manier van bouwen. Maar altijd met het uitgangspunt dat de kwaliteit van het product top is en blijft. Deze haardkachels gaan een leven lang mee.

SucceedIT en Leenders bleken al snel goed bij elkaar te passen. We delen het innovatieve karakter, het altijd zoeken naar optimalisatie van het proces en het vasthouden aan principes.

“We hebben bij SucceedIT een one-stop-shop leverancier voor voorraadoptimalisatie en ERP gevonden: EazyStock en Microsoft Dynamics 365 Business Central!”

Leenders vertelt:

“Vanuit de markt hoorden wij dat SucceedIT een prettige partij is. Daarna hebben wij een referentiebezoek gebracht aan Robot Vloerverwarmingen. Zij waren erg enthousiast over SucceedIT en lieten ons een goedwerkende EazyStock- en Dynamics-omgeving zien. Zo opgebouwd als wij het ook voor ogen hadden.

We zijn toen gestart met de implementatie van EazyStock, een oplossing voor voorraadoptimalisatie waarbij intelligente software het voorraadniveau minimaliseert én de uitleveringsgraad maximaliseert. Simpelweg op het juiste moment de juiste hoeveelheid bestellen. Deze oplossing helpt ons bij de inkoop en om grip te houden op de voorraden.

Na de implementatie van EazyStock hebben we na de zomer van 2020 doorgepakt en ook de upgrade van Microsoft Dynamics NAV2013 naar Business Central in de cloud bij SucceedIT neergelegd.

De overgang van NAV2013 naar Business Central in de cloud is soepel verlopen. Mede omdat er nauwelijks maatwerk nodig was. Hoewel we qua proces niet veel hebben veranderd, heeft Business Central het voordeel dat je overal makkelijk kunt inloggen met je Microsoft 365-account. Dankzij dit cloudplatform is anywhere, anytime nu een feit.

We bouwen nu even een moment van rust in. Het verder optimaliseren van de processen is een volgende stap. Wij verwachten veel van de AppSource en de upgrades. Dankzij het cloudprincipe gebruik je altijd de nieuwste versie van de software en is er geen intensief upgradetraject meer nodig in de toekomst. Daarnaast beschikken we altijd over de nieuwste functionaliteit en de integratie met Office 365. Precies zoals je het wilt hebben, natuurlijk.

IT-projecten zijn altijd wel een beetje spannend, maar de upgrade is efficiënt en goed uitgevoerd en voor minder dan gebudgetteerd. Dat hoor je ook nog weleens anders om je heen. Daarnaast zijn we erg tevreden over de support van SucceedIT. Aardige mensen (en dat vinden wij ook belangrijk) die verstand van zaken hebben, snelle responsetijden en goede support!”