Ga naar de inhoud

Lancering nieuw label: DynamicsBI

dynamicsBISucceedIT ondersteunt haar klanten inmiddels al jaren met de implementatie en optimalisatie van Business Intelligence-oplossingen. Door de groeiende vraag verdient deze dienstverlening een eigen label. Begin februari lanceerde SucceedIT dit nieuwe label: DynamicsBI.

De naam zegt het al, DynamicsBI legt haar focus op Business Intelligence-oplossingen voor bedrijven die gebruikmaken van de Microsoft Dynamics-producten. Bijvoorbeeld Microsoft Dynamics NAV, Business Central of Power BI. DynamicsBI richt zich met name op mkb-bedrijven die actief zijn in de (groot)handel, productie of assemblage.

Business Intelligence voor het mkb

complete BI oplossingenEen op de vijf mkb-ondernemingen is inmiddels concreet bezig met de mogelijkheden van data-analyse. Nog eens 34 procent verwacht hier binnen nu en twee jaar mee te gaan starten. Maar bijna de helft geeft aan hier helemaal niets mee te gaan doen (bron: MKBServicedesk.nl). En dat terwijl er een enorm potentieel zit in Business Intelligence – juist voor mkb-bedrijven.

Het analyseren en interpreteren van data is niet gemakkelijk, daar is echt specifieke expertise voor nodig. Veel mkb’ers zien het niet zitten om die expertise in huis te halen. Met de pragmatische aanpak van DynamicsBI komt Business Intelligence ook voor mkb-bedrijven binnen handbereik.

Compleet dienstenpakket

Of je nu starter bent, al rapportages hebt maar daar meer uit wilt halen, of als groter mkb-bedrijf  naar een complete datawarehouse-oplossing zoekt, onze consultants hebben de expertise om je bedrijf verder te helpen. En niet onbelangrijk: het is ook betaalbaar voor het mkb.

Blijf de concurrentie voor! Maak kennis met onze oplossingen om je data om te zetten naar heldere inzichten en de juiste stuurinformatie. De consultants van DynamicsBI betrekken je bij het implementatieproces zodat je een oplossing krijgt die écht waarde toevoegt aan je business.

dynamicsBI