Ga naar de inhoud

Kennissessie: Haal het maximale uit uw onderneming door uw processen te digitaliseren

DRV Accountants & Adviseurs organiseert een Interessante kennissessie voor mkb handels- en productiebedrijven.

Dynamics 365 Business Central

Het stroomlijnen van uw processen kan met Dynamics 365 Business Central: een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer, denk aan voorraadbeheer, planning en sales etc, met volledige integratie met het 365 platform van Microsoft. Dynamics 365 Business Central is de opvolger van Dynamics NAV en is heel schaalbaar opgezet.

Het kiezen en invoeren van nieuwe software is doorgaans een tijdrovend en complex proces. Het grijpt in op uw huidige bedrijfsprocessen en moet passen bij een toekomstige behoefte. De consultants van IT Consultancy hebben de kennis en ervaring om uw processen voor u te laten werken. Zo hebben zij Robot Vloerverwarming, een echte Nederlandse organisatie die complete vloerverwarmingssystemen produceert, geholpen om met Microsoft Dynamics 365 Business Central processen verder te stroomlijnen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij Robot hoog in het vaandel. Goede oplossingen op het gebied van Enterprise Resource Planning en voorraadbeheer zijn daarom onmisbaar.

Waar

DRV Accountants & Adviseurs
Joulehof 10
4622 RG Bergen op Zoom

Wanneer

Op woensdag 4 maart 2020 deelt Sim Woud, directeur van Robot vloerverwarmingen, graag zijn ervaringen met u en neemt hij u mee in zijn verhaal over groei, succes en efficiency door inzet van bewezen oplossingen. Ook vertelt, business partner en softwareleverancier gespecialiseerd in de handel en industrie, SucceedIT wat het gebruik van Microsoft Dynamics 365 Business Central voor u kan betekenen.

Programma

13.00 – 13.20 uur: Ontvangst

13.20 – 13.30 uur: Welkom door IT Consultancy

13.30 – 14.00 uur: Presentatie: stappenplan voor het stroomlijnen van processen voor meer groei en succes

14.00 – 15.00 uur: Optimalisatie van processen met de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 Business Central en software voor voorraadoptimalisatie en management rapportages door SucceedIT

15.00 – 15.30 uur: Sim Woud, directeur, Robot Vloerverwarming aan het woord

15.30 – 16.00 uur: Vragen

16.00 – 16.30 uur: Netwerken met drankje en hapje

[qodef_button size=”” type=”” text=”Inschrijven” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” link=”https://www.drv.nl/it-consultancy/kennissessie-it-consultancy/” target=”_blank” color=”” hover_color=”” background_color=”” hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

 

kennissessie drv succeedit

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is als opvolger van Dynamics NAV heel schaalbaar opgezet. Of je nu 5 of 500 medewerkers hebt, Microsoft Dynamics 365 Business Central is geschikt en betaalbaar voor iedere bedrijfsgrootte. Het is een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer met volledige integratie met het 365 platform van Microsoft.

Robot vloerverwarming

Robot Vloerverwarming produceert complete vloerverwarmingssystemen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Robot is een echt Nederlandse organisatie, waar kwaliteit, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staan. Om dit hoge serviceniveau te kunnen blijven leveren, investeren zij veel in oplossingen op het gebied van Enterprise Resource Planning en voorraadbeheer.

SucceedIT

SucceedIT helpt bedrijven in handel en industrie het maximale uit IT te halen. Als business partner begeleiden zij middelgrote bedrijven bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen door deze te vertalen in een goed aansluitende en innovatieve IT-omgeving. Gezamenlijk met haar klanten halen ze meer uit IT en realiseren ze betere bedrijfsresultaten

IT Consultancy

Het kiezen en invoeren van nieuwe software is doorgaans een tijdrovend en complex proces. Het grijpt in op uw huidige bedrijfsprocessen en moet passen bij een toekomstige behoefte. Er spelen strategische en praktische vraagstukken en het aanbod aan oplossingen is groot. Het maken van keuzes, het inrichten van nieuwe software, het overzetten van data, het beveiligen van gegevens; het zijn allemaal vraagstukken waar u als ondernemer niet dagelijks mee te maken heeft. Het is prettig als u dat proces kunt overlaten aan ervaren professionals van het team IT Consultancy.

 

[qodef_button size=”” type=”” text=”Inschrijven” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” link=”https://www.drv.nl/it-consultancy/kennissessie-it-consultancy/” target=”_blank” color=”” hover_color=”” background_color=”” hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]