Ga naar de inhoud

ICT & Logistiek 2014: Een geslaagde beurs voor EazyStock

EazyStock kan terugkijken op twee zeer geslaagde beursdagen. Er was op de 11e editie van ICT&Logistiek weer volop belangstelling vanuit alle relevante branches.
EazyStock ICTLogistiek

Afgelopen woensdag en donderdag vond dé beurs plaats voor ICT en Logistiek. In de Jaarbeurs Utrecht werd de vakbeurs ICT&Logistiek in totaal door ruim 4.000 belangstellenden bezocht. De woensdag was iets drukker bezocht met ruim 2.000 bezoekers.

Het aanbod voor de beursganger was uitstekend. Zo waren er ongeveer 100 exposanten aanwezig op ICT&Logistiek. Allen toonden de laatste trends, ontwikkelingen en de nieuwste producten en oplossingen binnen de handel, industrie, retail, transport en logistieke dienstverlening.

Wij waren aangenaam verrast door de hoeveelheid en kwaliteit van het publiek. De EazyStock stand was het decor van menig interessant gesprek.Ook was de interesse in voorraadoptimalisatie boven verwachting. Het bevestigde opnieuw dat er tal van voorraadhoudende bedrijven nog steeds hulp behoeven met de voorraad. Of het nou het verlagen van incourantie, het verhogen van de uitlevergraad is of simpelweg rust willen binnen het logistieke proces. Lees hier meer over de EazyStock oplossing.
EazyStock beurs

Ook bood de beurs bezoekers de keuze uit 40 inspirerende kennissessies met diverse toonaangevende sprekers die verschillende logistieke uitdagingen besproken. Al met al hebben wij veel positieve geluiden opgevangen over de beurservaring. Ook logistiek.nl bevestigd de positief gestemde exposanten en bezoekers, lees er hier meer over. Uiteraard willen wij de organisatie en alle bezoekers bedanken voor de positieve ervaring en vele gesprekken.

Volgen jaar zal ICT & Logistiek gelijktijdig plaatsvinden met Logistica, de internationale vakbeurs voor de totale logistiek.