Ga naar de inhoud

Het einde van Dynamics NAV

De opvolger van Dynamics NAV is inmiddels al enige tijd beschikbaar maar wat heeft dat voor gevolgen voor gebruikers van het oude NAV? Microsoft zet vol in op de cloud en heeft belangrijke keuzes gemaakt met betrekking tot de verkoop van Dynamics NAV-licenties.

Dynamics NAV2018 is voor NIEUWE klanten beschikbaar tot uiterlijk 31 december 2018. Dat betekent het definitieve einde van Dynamics NAV. Na deze datum worden er geen nieuwe licenties meer verkocht aan nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen hun NAV-licentie natuurlijk nog wel blijven gebruiken en uitbreiden.

NAV2009 of ouder kan vanaf 1 januari 2019 NIET MEER geüpgraded worden naar NAV2018 on-premise (alleen nog maar naar Business Central). Ondersteuning blijft nog enige tijd bestaan maar uiteindelijk zal iedereen overgaan naar Dynamics 365 Business Central.

Ben jij klaar voor de overstap naar Business Central?

Wanneer stap je over? Welke vragen moet je beantwoorden om te komen tot een juiste keuze? Welke mogelijkheden biedt Business Central? Moet je dan in de cloud gaan werken?

In dit gratis whitepaper vind je alle antwoorden.

Dynamics 365 Business Central

Dynamics Business CentralDynamics 365 Business Central is de alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig kan worden gebruikt en aangepast, zodat je je bedrijf kunt helpen de verbinding te maken en slimmere beslissingen te nemen. De cloud speelt hierbij een steeds grotere rol. Met de komst van Dynamics 365 Business Central is het voor bedrijven mogelijk om hun gehele ERP‑systeem in de cloud te plaatsen.

Dynamics 365 Business Central is de cloud ERP alles-in-een oplossing voor het beheer van uw primaire bedrijfsprocessen. Microsoft ziet de cloud als het platform voor de toekomst, met natuurlijk een geweldige integratie met Office 365 producten. Dynamics 365 Business Central speelt hiermee volledig in op die trend. Steeds meer bedrijven willen af van de hardware en het ICT beheer, de cloud is daarbij het ideale platform.

Bij een overstap naar Dynamics 365 Business Central in de cloud wijzigen de techniek en de software. De technische installatie wijzigt van lokaal naar de cloud en software wijzigt naar het nieuwe Business Central. Twee ingrijpende veranderingen waarbij een professionele IT‑partner onmisbaar is.

Overstappen?

Dynamics 365 Business Central wordt verkocht via een netwerk van Dynamics 365-partners met branchekennis. Als Microsoft partner hebben wij jarenlange ervaring en zijn wij gespecialiseerd in het maken van heldere analyses en het uitvoeren van gedegen implementaties. U wilt verzekert zijn dat uw bedrijfsprocessen op de juiste manier ondersteund worden in Dynamics 365 Business Central.

 

Overstappen?

Overweegt jij de overstap? Laat je goed adviseren over de (on)mogelijkheden en neem meteen afscheid van je maatwerk.

Heb je vragen over het einde van Dynamics NAV, neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dynamics 365 Business Central, wij zijn er klaar voor! Jij ook?