Ga naar de inhoud

Göthes AB verlaagt de voorraad met EazyStock

Met plezier kunnen wij mededelen dat EazyStock haar groei in het klantenbestand voort zet. Göthes, een Zweedse groothandel, consultant en distributie bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van sloten en veiligheid producten, heeft EazyStock gekozen voor het optimaliseren van de voorraadniveaus binnen hun supply chain.

Voor de implementatie van EazyStock had Göthes grote moeite om de optimale voorraadniveaus aan te houden. Het bedrijf moest voorraad parameters handmatig berekenen met behulp van Excel-spreadsheets. Dit was een zeer tijdrovend, foutgevoelig en inefficiënt proces dat vaak resulteerde in nabestellingen en spoedjes zodat de klant de producten nog op tijd ontving.

Daarom werd een software oplossing gezocht die de her-bestelpunten, orderhoeveelheden en veiligheidsvoorraad foutloos kon berekenen, en dit automatisch voor alle 14,000 stuks voorraad die Göthes heeft. Bovendien was er ook een automatisering van de inkoop procedures nodig om waardevolle tijd en kosten te besparen.

Er zijn een aantal redenen waarom Göthes voor EazyStock gekozen heeft.

“Ons serviceniveau is cruciaal. Wij moeten altijd het juiste aantal artikelen op voorraad hebben liggen als de klant daar om vraagt”.
“EazyStock is een geweldige tool voor ons voorraadbeheer. Het is gemakkelijk in het gebruik, en ook de implementatie was kort en snel”.
Niclas Groth, Beheerder en ERP verantwoordelijke bij Göthes.

“Omdat het als cloud oplossoing wordt geleverd zijn er geen investeringen in hardware nodig die de traditionele oplossingen wel vereisen”. “Bovendien krijgt Göthes een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding met EazyStock. Ook zijn zij in staat gemakkelijk informatie zelf in het systeem te laden door de Excel interface functie”.
-Daniel Martinsson, EazyStock Business Unit Manager Zweden.

Klik hier om de Casus te lezen.

Over Göthes
gothes referentie
Het van origine Zweedse bedrijf Göthes AB heeft een 153 jaar lange geschiedenis in het werken op het gebied van montage systemen, beveiliging oplossingen en technische producten. Göthes is een leverancier-onafhankelijke groothandel, met technisch geschoold personeel en beveiligingsconsultants. Voor meer informatie kunt u www.gothes.se bezoeken.

Over EazyStock
EazyStock
De EazyStock oplossing van Syncron is een geavanceerde voorraadoptimalisatie oplossing die makkelijk in het gebruik is. ERP onafhankelijk en geleverd in de cloud (SaaS), altijd online beschikbaar. Middelgrote bedrijven kunnen zo tegen een lage investering en beperkt risico de voorraad verlagen en de servicegraad verhogen. De krachtige software bespaart tijd en helpt hen efficient in te kopen en voorraadniveaus te bewaken.