Ga naar de inhoud

FD Gazelle Award, top 50 snelst groeiende middelgrote bedrijven

Afgelopen donderdag, 23 november 2024 was het weer zover, de uitreiking van de FD Gazelle Awards. Voor de zesde keer op rij mochten wij ons rekenen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Dit jaar bevonden wij ons weer in de top 50 snelst groeiende middelgrote bedrijven. Alleen bedrijven die sneller groeien dan anderen in zowel omzet, medewerkers als winst, hebben zich gekwalificeerd. Wij zijn onwijs trots op dit resultaat en hadden dit niet zonder onze klanten, partners en natuurlijk collega’s kunnen behalen.

De FD Gazellen Award is een waardevolle erkenning van onze groei en inspanning. Het stimuleert ons allemaal om diensten te blijven leveren die het werk van bedrijven makkelijker en leuker maken, en duurzame groei te realiseren. Aan iedereen die die ons hierbij heeft geholpen, bedankt!

Groei mee met SucceedIT

De FD Gazelle is niet alleen voor bedrijven die groeien in omzet en winst, maar ook in personeel. Bij SucceedIT groeien wij elk jaar weer en dat betekent dat wij bijna altijd nieuwe professionals kunnen gebruiken. Benieuwd of er een uitdagende functie voor jou tussen zit? Bekijk dan eens onze vacature pagina of stuur een open sollicitatie.

Benieuwd naar het team, dat elke dag weer onze klanten verder helpt? Bekijk dan onderstaande video!