Ga naar de inhoud

Expertis – Keuze voor Business Central logisch als je veel met het Office 365-platform werkt

Om goed advies voor kwaliteitsverbeteringen te kunnen leveren aan onderwijsinstellingen is het voor Expertis van belang dat zij haar adviseurs de optimale ondersteuning biedt bij hun werkzaamheden. Hiervoor was een goed ERP systeem cruciaal. Expertis had al snel de keuze gemaakt voor MIcrosoft Dynamics 365 Busines Central. Dan komt de vraag wie kies je als partner? DynamicsConsultants en Expertis hebben samen een zeer succesvol project neergezet. Wat een belangrijke beijdrage levert aan de groei en professionalisering van Expertis

De keuze voor Microsoft Dynamics

Expertis heeft gekozen om gebruik te maken van Dynamics 365 Business Central in combinatie met Office 365. Zowel de financiële administratie als de projectadministratie en de commercie (CRM) zijn ingericht en worden actief gebruikt door Expertis.

Expertis is een vooruitstrevende gebruiker van Office 365. Los van de over het algemeen bekende Office-applicaties zoals Word, Excel en Outlook, maakt Expertis ook actief gebruik van PowerBI en SharePoint. Nu Dynamics 365 Business Central onderdeel is van het Office 365-platform, lag de keuze voor Business Central voor de hand. “DynamicsConsultants was als partner een goede keuze. Ze zijn transparant, pragmatisch en heel behulpzaam. Ze hebben ons goed geholpen het project overzichtelijk te houden.”

Het project

De inrichting van Dynamics 365 Business Central verliep soepel. Het hele project is in 22 dagen volbracht en kende een geplande doorlooptijd van nog geen 5 maanden. Geen uitloop en geen overschrijding. Dit is te danken aan een goede projectvoorbereiding. Het beschikbaar stellen van kwalitatief goede medewerkers, een realistische scope en planning, en bovenal een goede samenwerking tussen Expertis en DynamicsConsultants.

Wat heeft het Expertis gebracht?

  • Een oplossing om uren te schrijven in Business Central
  • Een CRM voor vastlegging van opportunities, offertes en opvolging
  • Projectadministratie
  • Financiële administratie

De kracht is dat bovengenoemde onderdelen geïntegreerd werken. Geen dubbele werkzaamheden, alle informatie zichtbaar in 1 omgeving en er zijn geen koppelingen nodig tussen de systemen etc.

Daarnaast biedt het werken vanuit het Office365-platform een sterk toegevoegde waarde in het efficiënt ondersteunen van werkprocessen en een optimale ondersteuning van de adviseurs bij hun werk. Zo is ook PowerBI is ingezet voor managementrapportages en SharePoint voor documentenbeheer.

Meer over Expertis

Bij Expertis werken onderwijsadviseurs die zich richten op duurzame schoolontwikkeling. Het permanent werken aan kwaliteitsverbetering in het onderwijs zit in het DNA van de medewerkers. Ze richt zich met haar 40 medewerkers vooral op het primair en voortgezet onderwijs.