Ga naar de inhoud

EMEA Madrid 2017 – Dynamics365 – Microsoft Tenerife

EMEA Madrid Directions is een belangrijk event van Microsoft waarbij het laatste nieuws over Microsoft oplossingen wordt gedeeld. Begin oktober heeft de 10e editie van EMEA plaatsgevonden met het nodige nieuws van Microsoft. Hoe staat het met Microsoft Tenerife? We hebben het voor u op een rij gezet.

  • Meer dan 90% van de bedrijven gebruikt Microsoft Office. De combinatie Office 365 met Dynamics maakt het voor kleine bedrijven aantrekkelijk en gemakkelijker om een ERP systeem te implementeren.
  • Microsoft komt met een nieuwe user interface en nieuwe look & feel.
  • In de nieuwe interface heeft Microsoft een suggestie-functie geïntegreerd. Wanneer u als gebruiker op zoek bent naar een bepaalde app, komt Microsoft met suggesties.
  • Microsoft NAV 2018 is vanaf 1 december beschikbaar. Het nieuwe Microsoft Dynamics 365 als variant van Dynamics NAV, dat nu schuil gaat onder de naam Tenerife zal begin 2018 beschikbaar zijn in diverse landen waaronder Nederland.

Duidelijk is dat Microsoft de focus legt op de AppSource als app ontwikkelomgeving. Derde partijen kunnen hier apps Dynamics 365 en de volledige lijn van Microsoft business applicaties aanbieden. Het AppSource platform zal verder worden doorontwikkeld en er komen branchegerichte oplossingen beschikbaar. Begin oktober kondigde Microsoft aan Artificial Intelligence te gaan gebruiken in combinatie met de AppSource. Hiermee worden apps automatisch gerangschikt  op relevantie voor de gebruiker. Verder blijkt Microsoft ook veel tijd te investeren in Microsoft Power BI voor het analyseren van data en het creëren van inzichten. We blijven de ontwikkelingen voor u volgen.

Emea Madrid