Ga naar de inhoud

Eerste Microsoft Gold Partner Small en Midmarket Cloud Business Solutions

SucceedIT met haar labels DynamicsConsultants en DynamicsOnline, is Microsoft Gold Partner, de hoogst haalbare partnerstatus bij Microsoft. Daar zijn we enorm trots op! Daarnaast zijn we ook nog eens de eerste Gold Partner Small en Midmarket Cloud Business Solutions in Nederland. Een Microsoft Gold Partner word je niet zomaar. Je dient hiervoor te voldoen aan de strengste eisen van Microsoft en dient diverse Microsoft-competenties te behalen.  

Gold Partners hebben de hoogst haalbare certificering van Microsoft en beschikken over gespecialiseerde kennis, vaardigheden en ervaring. Slechts een heel klein deel van alle Microsoft Partners is Gold-gecertificeerd.

Het succes van DynamicsConsultants

Met onze aanpak, consultants en bewezen oplossingen hebben we de afgelopen tijd meerdere mkb-bedrijven succesvol overgezet naar de cloud-oplossing Business Central. Kleinere bedrijven zoals Vlechtservice en Care4Cows, maar ook grote bedrijven zoals SoLow, Natec en Intero Integrity.

“Deze certificering toont aan dat we veel verstand van zaken hebben op het gebied van producten en diensten van Microsoft. Bovendien biedt dit voordelen waarmee we onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren voor mkb-bedrijven.

Als Gold-partner hebben we nog kortere lijntjes met Microsoft en kunnen we eenvoudiger Microsoft-zaken implementeren en organiseren. Ook zijn we eerder op de hoogte van updates en wijzigingen. Met deze actuele kennis van Microsoft kunnen we onze klanten nog beter proactief informeren en adviseren”, vertelt Rijk van Reenen, mede-eigenaar van SucceedIT.

Over DynamicsConsultants en SucceedIT

SucceedIT is een van de grootste cloud-implementatiepartners van Dynamics 365 Business Central in Nederland. Onder de labels DynamicsConsultants en DynamicsOnline leveren wij Microsoft 365-oplossingen voor het automatiseren van kernprocessen bij mkb-bedrijven in Nederland. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central maken wij werken niet alleen gemakkelijker en leuker, we helpen bedrijven te groeien!

Partner of the Year 2020

Naast dat we de status van Gold-partner hebben behaald, zijn we onlangs ook door QBS (een internationaal netwerk van Microsoft Dynamics-partners) uitgeroepen tot Partner of the Year. Nog een bevestiging dat onze aanpak werkt!