Ga naar de inhoud

EazyStock ook in 2016 weer op vakbeurs ICT en Logistiek

ICT en LogistiekOntdek in 1 dag de nieuwste oplossingen om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren tijdens ICT en Logistiek in de Jaarbeurs op 2 en 3 november 2016.

Op de stand van EazyStock (03.C060), vertellen wij u graag meer over de eenvoudig te gebruiken en betaalbare voorraadoptimalisatiesoftware van EazyStock. EazyStock is speciaal ontworpen om complexiteit in voorraadbeheer te verminderen. Voor een maandelijks vast tarief kunt u gebruikmaken van deze krachtige en gebruikersvriendelijke software voor vraagvoorspelling, voorraadbeheer en inkoop. De terugverdientijd is kort, over het algemeen minder dan een jaar.

Er zijn steeds meer bedrijven in onder andere Zweden, Duitsland, Engeland, Amerika en Nederland die succesvol gebruik maken van de EazyStock software.

Wilt u op de hoogte gehouden worden en binnenkort meer informatie ontvangen over het aanmelden voor de beurs? Meld u dan onder aan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief. Wilt u eerder meer informatie over EazyStock, neemt u dan contact met ons op.

Wij ontvangen u graag op 2 of 3 november op stand 03.C060.