Ga naar de inhoud

EazyStock aanwezig op ICT & Logistiek

Op 5, 6 en 7 november presenteren wij EazyStock op ICT & Logistiek 2019. EazyStock is voorraadoptimalisatiesoftware, volledig webbased en eenvoudig te koppelen met alle gangbare ERP-systemen. EazyStock richt zich op het minimaliseren van het voorraadniveau en het maximaliseren van de uitleveringsgraad.

Thema: Smart Warehousing

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI) en virtual reality op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder bedrijf zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom: smart.

Gelijktijdig met ICT & Logistiek vindt Logistica plaats, ook met als overkoepelend thema ‘Smart Warehousing’. Zo wordt er een brug geslagen tussen ICT en material handling. Een veelbelovend programma met presentaties, kennissessies en leveranciers. Een must voor iedereen die werkt in de logistiek en supplychain en dagelijks te maken heeft met het managen van groei en verandering.

Gratis entree

Schrijf je nu in voor gratis toegang tot ICT & Logistiek op 5, 6 en 7 november in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoek onze stand en laat je informeren over hoe je eenvoudig je voorraden kunt optimaliseren.

Wij ontmoeten je graag in de Jaarbeurs!

Nu al meer weten over EazyStock? www.eazystock.com/nl

EazyStock beurs ict&logistiek