Ga naar de inhoud

Dynamics Roadmap

Dynamics Roadmap

Microsoft Dynamics Roadmap 2018

Wat kunnen we de aankomende periode verwachten van Microsoft? Dat laat Microsoft zien in de roadmap van Dynamics 365. In deze roadmap wordt geschetst waar Microsoft op dit moment mee bezig is en wanneer nieuwe features of releases beschikbaar komen voor de eindgebruiker.

 

Terugblik Roadmap april

April 2018 stond in het teken van de voorjaarsrelease van Microsoft: veel updates van Microsofts ERP‑software en de lancering van Dynamics 365 Business Central. Met de lancering van Business Central ligt een volledig ERP-systeem ook voor kleinere bedrijven binnen handbereik.

 

Komende releases

De volgende grote update van Microsoft staat gepland in het najaar van 2018. De voorspelling is dat Microsoft net als in het voorjaar van 2018, met een golf aan nieuwe updates zal komen. Er zijn nog geen specifieke data bekend waarop dit exact gaat gebeuren.

De grootste verandering die plaats gaat vinden is de vervanging van het huidige NAV of Navision. NAV gaat vervangen worden door een on-premise versie van Dynamics 365 Business Central.

Na deze release zal NAV verdergaan onder de naam Business Central.

Dynamics Roadmap

 

De toekomst van NAV

Dat NAV gaat ‘verdwijnen’ in het najaar van 2018 roept een hoop vragen op, zowel bij de huidige gebruikers als bij oriënterende bedrijven. Een goed inzicht in de functionaliteiten van Dynamics NAV kan beïnvloeden voor welke software wordt gekozen.

De komende periode zullen wij daarom antwoord geven op de vragen die de meeste invloed hebben op de keuze voor een ERP‑softwareoplossing.

 

Voor vragen of advies over NAV (Navision) of Business Central en wat het kan betekenen voor uw organisatie kunt u bellen naar:  +31 (0)85 0466060