Ga naar de inhoud

Dit is waarom je Microsoft als ERP leverancier kiest

In onze dynamische wereld zijn flexibiliteit en voortdurende innovatie de toverwoorden van bedrijven die voorop willen lopen en willen groeien naar een klantgerichte onderneming. Dit is vooral belangrijk omdat het succes van een implementatie niet langer op zogenaamde big-bang projecten gebaseerd is. Maar juist meer op een continue stroom van kleinere, stapsgewijze verbeteringen. Microsoft wordt al jaren beschouwd als de onbetwiste nummer-1-leverancier in de lijst van investeringen in research & development. Vorig boekjaar besteedde het bedrijf 18,8 miljard euro aan R&D, en werkten er meer dan 60.000 R&D-professionals,  veel meer dan elke concurrent in de markt. Daarom is een keuze voor Microsoft een keuze voor voortdurende innovatie.

Elke leverancier van bedrijfssoftware heeft het tegenwoordig over productinnovatie. Logisch! Want dat is waar elke leverancier naar streeft en dat is ook wat hun klanten verwachten. De vraag is of alle leveranciers wel in staat zijn om voortdurende innovatie te leveren. Dus niet alleen innovatie op korte termijn maar ook op de middellange tot lange termijn. Het is alleen niet eenvoudig om in te schatten hoeveel middelen nodig zijn om het innovatietempo bij te houden.

Dit zijn enkele belangrijke vragen om te stellen:

  • Heeft jouw leverancier de schaalvoordelen om deze noodzakelijke R&D-budgetten te besteden?
  • Zo ja, beschikken zij over de vaardigheden om aan de slag te gaan op de verschillende domeinen waar innovatie de komende tijd nodig is?

R&D-budgetten

De belangrijkste factoren die invloed hebben op de R&D-budgetten en productinnovaties van jouw potentiële softwareleveranciers zijn:

  • wereldwijde product beschikbaarheid
  • een continue omzetgroei
  • oplossingen die in veel verschillende industrieën passen
  • een sterk partnerkanaal dat deze oplossingen wereldwijd kan implementeren

Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is hét ERP-softwarepakket in de cloud voor het midden- en kleinbedrijf. Met automatische updates, flexibele uitbreidingsmogelijkheden met apps, snelle en betaalbare cloud-implementaties en toegang tot de AppSource is jouw bedrijf altijd up‑to‑date.

Overstappen

Overstappen op andere ERP software is vaak eenvoudiger dan je denkt. En het is hét moment om maatwerk en het werken in jouw bedrijf leuker en makkelijker te maken. Samen zorgen we dat jouw bedrijf vooroploopt en nog succesvoller wordt. Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan contact met ons op!