Ga naar de inhoud

Dennis Beuger, onze nieuwe Dynamics 365 Business Central consultant

SucceedIT heeft weer een nieuwe collega aan het team toegevoegd! Maak kennis met Dennis!

Wie is Dennis?

Dennis gaat als consultant Dynamics 365 Business Central aan de slag waarbij hij zich vooral bezig gaat houden met  de logistieke kant van Dynamics. Hij is een expert op het gebied van logistiek, WMS en ERP en heeft meerdere functies bekleed.

Dennis startte in 2008 zijn carrière bij DB Schenker, één van de grootste logistiek dienstverleners van Nederland. Bij DB Schenker was hij in totaal 13 jaar werkzaam geweest waarbij hij de eerste 9 jaar een administratieve functie bekleedde. De laatste 4 jaar bij DB Schenker vervulde hij de rol van warehouse supervisor waarbij hij verantwoordelijk was voor de gehele operatie en leiding gaf aan een team van 14 collega’s.

Vanaf eind 2021 switchte hij van baan en werkte hij als functioneel applicatiebeheerder bij de Dasko Groep, een logistiek dienstverlener in koeltransport en opslag waar werkte met het ERP Navision (versie 13).

Dennis, welkom bij SucceedIT en we wensen je heel veel plezier en succes!

Over SucceedIT

SucceedIT is dé specialist in complete ICT-oplossingen voor handels-, e-commerce, productie- en assemblagebedrijven. Naast Microsoft Dynamics 365 Business Central is voorraadoptimalisatie met behulp van EazyStock een belangrijke oplossing die wij leveren.