Ga naar de inhoud

Microsoft kondigt definitief einde Dynamics NAV2009 (en ouder) aan

Na 2019 is het niet meer mogelijk om (maatwerk) aanpassingen te doen op Dynamics NAV2009 of oudere versies. Support vanuit Microsoft is al eerder opgehouden, maar vanaf dat moment is ook support door je NAV-partner niet meer mogelijk. De ontwikkellicenties voor die omgevingen komen te vervallen, waardoor partners je niet meer kunnen ondersteunen.

Maak je op dit moment gebruik van een verouderde versie, dan is het verstandig om alvast na te denken over een tijdige upgrade naar de nieuwste versie van Dynamics 365 Business Central. Zeker wanneer je nu NAV2009 (of oudere versies) met het nodige maatwerk hebt, kennen upgrades een langere doorlooptijd. Bij DynamicsConsultants hebben wij ruime ervaring met migraties en kunnen wij je hierbij van dienst zijn. We gaan graag met je in gesprek om samen de mogelijkheden te verkennen.

Whitepaper: Overstappen van Dynamics NAV naar Business Central

Wanneer stap je over? Welke vragen moet je beantwoorden om te komen tot een juiste keuze? Welke mogelijkheden biedt Business Central? Moet je dan in de cloud gaan werken?

In dit gratis whitepaper beantwoorden wij zoveel mogelijk vragen en helpen je om te komen tot een onderbouwde keuze voor een upgrade. Een uitgebreid paper boordevol tips en overwegingen voor de CEO en CFO.

 

[mkdf_button size=”” type=”” text=”Download hier” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” link=”https://www.dynamicsconsultants.nl/e-book-upgrade-naar-dynamcis-365-business-central/” target=”_self” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#fe5000″ hover_background_color=”#fe5000″ border_color=”#fe5000″ hover_border_color=”#fe5000″ font_size=”” font_weight=”” margin=””]