Ga naar de inhoud

Declaraties afhandelen in de cloud

Het rapporteren, declareren en goedkeuren van jouw onkosten kost vaak veel tijd en kan je veel stress geven. Je werkt vaak met papieren bonnetjes en je moet vaak handmatig gegevens invoeren. De kans op fouten en frustratie is hierdoor groot. Dat kan makkelijker!

Functionaliteiten

Met de slimme oplossing Expense Management van Continia wordt het proces van declaraties indienen gedigitaliseerd in Dynamics 365 Business Central. Dit zorgt ervoor dat het werk makkelijker en leuker wordt en door het real-time overzicht kun je direct ingrijpen indien dat nodig is.

Voordelen

Bespaar tijd, voorkom maatwerk en voorkom frustraties door fouten die gemaakt worden met declaraties zoals verloren papieren bonnetjes en handmatige data invoeringen. Dit proces is volledig gedigitaliseerd in de Expense Management app. Zoals:

  • Declaraties die eenvoudig worden vastgelegd in de app;
  • Foto’s of bestanden als betalingsbewijs kunnen worden geüpload en gekoppeld;
  • Automatische verwerking in de financiële administratie;
  • Volledig inzicht en overzicht in bedrijf gerelateerde uitgaven

 

Integratie  met Business Central 

De Expense Management app is eenvoudig te koppelen aan je bestaande Microsoft Dynamics 365 Business Central oplossing zonder dat er extra programmering nodig is. Je merkt niet eens dat het een extensie is

Meer weten over de Expense Management App?

Meld je dan aan voor ons webinar op 23 mei. Onze experts laten je zien hoe de app werkt en hoe het jouw werk nog leuker en makkelijker maakt.

Zo werkt de App

Dankzij de app kunnen jouw medewerkers eenvoudig declaraties indienen en foto’s van bonnetjes toevoegen. Ook kunnen ritten, inclusief tussenstops, automatisch worden berekend en retourritten meteen worden aangemaakt dankzij de geïntegreerde kaartweergave. De ingediende declaraties zijn direct zichtbaar in Dynamics 365 Business Central en kunnen ter goedkeuring worden voorgelegd aan managers.

Het goedkeuringsproces is volledig te volgen en op basis van de instellingen vindt boeking op de juiste grootboekrekeningen plaats. Declaraties kunnen via Dynamics 365 Business Central worden uitbetaald of worden aangeboden aan een salarisverwerkingssysteem. Gebruikers van zakelijke creditcards krijgen de uitgaven automatisch zichtbaar in de app en hoeven enkel bonnetjes toe te voegen, waarna verwerking in Dynamics 365 Business Central plaatsvindt. Hierbij heb jij als gebruiker volledig inzicht en controle over de financiële administratie.