Ga naar de inhoud

De pijlers van Microsoft: Aansluiting, Integratie en Data

De 3 pijlers van Microsoft

#1 Aansluiting
Morton: “De toekomst voor Business Central is helder. We willen dat het product voor alle partijen perfect aansluit op hun wensen.

  • Voor eindgebruikers, voor wie we het product nog gebruiksvriendelijker maken. Of nog een stap verder, zelfs leuk om mee te werken!
  • Voor klanten, voor wie we het eenvoudiger maken snel te starten.
  • Voor Microsoft-implementatiepartners, denk aan vaardigheden die zij nodig hebben om grote aantallen succesvolle implementaties te leveren.”

#2 Integratie
De tweede pijler in de visie van Microsoft draait om integratie. “Je zult zien dat we blijven investeren in een verbeterde integratie met Microsoft Office 365 en Microsoft Teams. Met het Power Platform en met de andere Dynamics-apps. We willen alle afzonderlijke delen ‘end-to-end’ bij elkaar brengen om ervoor te zorgen dat ónze klanten naadloze ervaringen voor hún klanten creëren. En dit maakt allemaal deel uit van de unieke waardepropositie die alleen Microsoft kan leveren.”

#3 Data
De derde pijler van de Business Central-visie heeft te maken met data. “De manier waarop mensen over data en intelligentie denken, verandert snel. Bij Microsoft voorzien we een veel meer geautomatiseerde wereld. Maar vandaag de dag is er nog steeds veel handmatige invoer van gegevens. Denk aan basisactiviteiten zoals het versturen van offertes en het ontvangen van facturen. Dus hoe kunnen we het verzamelen van data automatiseren – bijvoorbeeld met behulp van sensoren? Hoe kunnen we die gegevens vervolgens analyseren en nieuwe en betere inzichten verzamelen? En hoe kan Business Central uiteindelijk met acties komen en concrete suggesties doen? Bijvoorbeeld om fouten in de orderverwerking te voorkomen.” 

Bij de laatste pijler verwacht Morton dat de rol van kunstmatige intelligentie (AI) in bedrijfssoftware belangrijker gaat worden. “Het benutten van de vele voordelen van AI zal niet langer alleen voor grote bedrijven zijn weggelegd maar ook voor mkb-bedrijven. Microsoft heeft de ambitie om AI ‘naar de massa te brengen’. Om dat doel te bereiken, gaan we deze krachtige tools gebruiksvriendelijker maken.” 

SucceedIT

Als jij een Business Central-gebruiker bent, moet deze heldere visie en de innovatieve kracht van Microsoft jou voor de nabije toekomst vertrouwen geven. Business Central is immers een van de belangrijkste pijlers binnen je bedrijf.

Maak jij nu nog geen gebruik van Business Central, maar werk je nog met Dynamics NAV? Dan is dit het moment om over te stappen! DynamicsConsultants biedt bedrijven die in een oudere Dynamics NAV-omgeving werken een gratis analyse aan, waarin we bekijken hoe je van de huidige situatie naar een nieuwe omgeving gebaseerd op Dynamics 365 Business Central (opvolger van Dynamics NAV) kan upgraden. In deze analyse stellen wij een roadmap op en geven wij advies over de fasering, het uitfaseren van maatwerk, en komen wij met een concreet stappenplan en een begroting. Een menukaart zeg maar, waarmee jij kunt bepalen hoe je het project wilt faseren en in welk tempo.

Lees ons whitepaper over upgraden of maak direct een afspraak voor een gratis upgradeanalyse en je ontvangt een roadmap, plan van aanpak en een fixed-price begroting!