Ga naar de inhoud
Dynamics 365 Business Central

Facturatie in Dynamics 365 Business Central

Automatisering van processen, rapportages en budgettering

Facturatie is van essentieel belang in ieder bedrijf. En daarom kan een effectief facturatieproces echt het verschil maken. Dynamics 365 Business Central is speciaal ontworpen om jouw facturatieprocessen te stroomlijnen en jouw bedrijf naar succes te leiden. Hieronder vind je de belangrijkste voordelen. 

Flexibele facturatiemethoden

Of je nu werkt met periodieke facturatie, vooruitbetalingen of projectfacturatie, Business Central past zich aan ieder specifiek bedrijfsmodel aan. Daarnaast geeft het je de flexibiliteit die je als ondernemer nodig hebt.

Automatisch Factureren

Business Central kan je facturatieproces automatiseren. Genereer facturen op basis van contracten, abonnementen of verkooporders en verminder de kans op fouten. Zo weet je zeker dat je facturen op tijd de deur uit gaan.

Facturen in eigen huisstijl

Facturen zijn een verlengstuk van je merk, en Business Central maakt het mogelijk om deze aan te passen aan de huisstijl van je bedrijf. Zo pas jij eenvoudig het logo, kleurenschema en de tekst aan zodat de facturen herkenbaar zijn voor je klanten.

FEBO’s recept voor succes

Digitalisering en tijdbesparing met Business Central

“Business Central bood niet alleen financiële functionaliteiten, maar ook een uitgebreid scala aan apps en mogelijkheden die volledig aansloten op onze behoeften. Wat ons met name aansprak, was de flexibiliteit van het systeem, waardoor we nieuwe functies eenvoudig konden toevoegen en aanpassen aan onze vereisten.”- Ilker Delener, Finance Controller bij FEBO,

Eenvoudig klantbeheer

Het beheren van klantinformatie is cruciaal voor effectieve facturatie. Sla eenvoudig relevante klantgegevens op waaronder: contactgegevens, betalingsvoorkeuren en facturatiegeschiedenis.

Grip op openstaande facturen

Beheer gemakkelijk openstaande facturen met behulp van verschillende overzichten en rapporten. Je hebt in één oogopslag zichtbaar wat de status is van verschillende facturen. Zo zorg je voor grip op facturen en kan je snel zorgen voor betaalde facturen.

Standaard voldoen aan wet- en regelgeving

Fiscale en boekhoudkundige voorschriften zijn niet altijd even makkelijk te begrijpen. Business Central neemt die zorgen weg door automatisch de juiste belastingtarieven toe te passen en rapporten te genereren die nodig zijn voor belastingaangiften. Zo ben je altijd in overeenstemming met de wet.

Altijd en Overal Toegang

Met de mobiele app van Business Central heb je altijd en overal toegang tot jouw facturatiegegevens. Zo kan snel reageren op klantvragen en jouw bedrijfsprocessen optimaliseren, zelfs als je onderweg bent.

Facturatie in Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central helpt je om het facturatieproces te stroomlijnen en de cashflow te verbeteren binnen jouw bedrijf.

Wil je meer weten over de facturatie binnen Business Central? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om inzicht te krijgen in de specifieke mogelijkheden en voordelen voor jouw bedrijf!