Ga naar de inhoud

Anthony Klarenbeek komt ons team versterken

Wij verwelkomen wederom een nieuwe collega in ons team! Anthony Klarenbeek. Anthony gaat bij ons aan de slag als Consultant Dynamics 365 Business Central.

Na een uitstapje als zelfstandig ondernemer met zijn eigen cateringbedrijf keert hij weer terug in zijn oude vak. Anthony heeft veel ervaring in het automatiseren van voornamelijk retailers en winkelketens. Zowel als pre-sales manager als consultant heeft hij vele ERP-implementatietrajecten begeleid.

ERP-systemen hebben de afgelopen jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. De Microsoft ERP systemen zijn veel gebruiksvriendelijker geworden. En met de komst van Microsoft Dynamics 365 Business Central, in de cloud, is ERP toegankelijk voor alle bedrijven. Anthony gaat bij ons nog meer bedrijven vooruit helpen met de nieuwste alles-in-een bedrijfsoplossing van Microsoft.

De wederzijdse klik zit hem in de aanpak. “Ik denk dat ik het bij SucceedIT enorm naar mijn zin ga hebben, een open organisatie met korte lijnen waar je direct het gevoel krijgt je thuis te voelen. Een no-nonsense mentaliteit die ik ook graag in de consultancy terugzie.” Aldus Anthony.

 

Anthony (links) en Matthijs (rechts). Hands-on dus meteen aan de slag met Business Central.