Ga naar de inhoud

Afstuderen en aan de slag met de uitkomsten

In september 2018 is Matthijs Schimmel begonnen bij SucceedIT met zijn afstudeeropdracht. Na hard zwoegen, vele interviews, een concurrentieanalyse en meelopen met een echte implementatie bij VelzArt – ict & telefonie, is het gelukt: op 23 januari heeft hij zijn scriptie met succes verdedigd! Hiermee heeft hij zijn studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) afgerond.

Uitkomsten en aanbevelingen

Matthijs heeft onderzoek gedaan naar de wijze waarop Dynamics 365 Business Central zo efficiënt mogelijk geïmplementeerd kan worden bij kleinere bedrijven (1 tot 5 gebruikers). Deze vraag kwam van ons label DynamicsOnline dat als missie heeft kleine mkb-bedrijven in Nederland snel en voordelig te digitaliseren met slimme plug-and-play bedrijfssoftware van Microsoft.

Door standaardisatie, lean-methodieken, implementaties met een strakke projectscope en een goede evaluatie na elk project om de dienstverlening te verbeteren, wordt de kracht van een ERP-systeem bereikbaar voor start-ups en kleine mkb-bedrijven met ambitie!

En nu aan de slag!

SucceedIT groeit en jonge, enthousiaste mensen houden we graag aan boord. Heb je goede ideeën, dan geven wij de ruimte om die uit te voeren. Matthijs mag zijn bevindingen in praktijk gaan brengen! Per 1 februari start Matthijs bij SucceedIT als consultant Dynamics 365 Business Central. Hij gaat samen met zijn collega’s ervoor zorgen dat implementaties nog sneller, goedkoper, minder complex en bovenal fixed price uitgevoerd kunnen worden. Een mooie uitdaging, Matthijs!

 

Afstuderen Mathijs