Ga naar de inhoud

Afstudeerder Tex Grit gestart bij SucceedIT

SucceedIT biedt met enige regelmaat stageplaatsen of afstudeerstages aan. Opleiding en ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen onze organisatie. Blijf leren! Niet alleen in theorie maar ook in de praktijk. Wij leren ook elke dag, van collega’s, onze klanten en onze projecten.

Tex is maandag bij ons gestart met zijn afstudeeronderzoek. Hij studeert Bedrijfskunde aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Tijdens zijn afstudeertraject gaat hij onderzoeken wat de voordelen en nadelen van Dynamics 365 for Sales zijn.

Dynamics 365 Business Central en CRM

“Vanuit mijn interesse voor informatie en procesmanagement ben ik vooral geïnteresseerd in de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 Business Central in combinatie met CRM. Ik ga uitzoeken wat Dynamics for Sales precies kan, waar klanten van SucceedIT behoefte aan hebben en of Dynamics 365 for Sales dan de juiste oplossing is. Na mijn onderzoek zal ik daar een advies over uitbrengen.”

Aan het begin van de zomer verwacht Tex de resultaten te kunnen presenteren. Wij zijn heel erg benieuwd naar de uitkomsten.

Tex Grit SucceedIT
Tex Grit