Ga naar de inhoud

Veel gestelde vragen

Vind hier het antwoord op al je vragen rondom Microsoft Dynamics 365 Business Central

Over Microsoft

Dynamics 365 is de naam van Microsoft’s verzameling van bedrijfsoplossingen die een reeks ERP-oplossingen omvatten en een CRM-oplossing die gespecialiseerd is in een aantal bedrijfsgebieden, zoals Field Service, Customer Service, Project Management, enz. Al deze oplossingen heten Microsoft Dynamics 365.

Business Central is de naam voor de ERP-oplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central, een Microsoft ERP-systeem voor kleine en middelgrote bedrijven die meer nodig hebben dan alleen financieel beheer, maar ook beheer van de supply chain van het hele bedrijf – met alles van productiebeheer, voorraadbeheer, planning, inkoop, verkoop tot traditionele financiën.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een echte Cloud-oplossing, dat wil zeggen dat het Software-as-a-Service (SaaS) is. Dit betekent dat alle klanten in principe dezelfde oplossing gebruiken, maar natuurlijk alleen hun eigen gegevens kunnen zien. Alle klanten gebruiken dus dezelfde versie en het upgraden naar een nieuwe versie gebeurt continu en automatisch.

Een app voor Business Cental is een pakket met extra functionaliteit. Microsoft biedt apps aan vanuit de Microsoft AppSource-portal. U kunt zoeken naar een app die aan uw behoeften voldoet en als u de cloudversie van Business Central gebruikt, kunt u deze rechtstreeks in uw exemplaar installeren.

Microsoft Dynamics NAV is de voormalige naam voor de ERP-oplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central, die is gericht op kleine en middelgrote bedrijven. Naast klassiek financieel beheer bestrijkt de oplossing de gehele supply chain met productie, voorraadbeheer, distributie, inkoop, verkoop, service, etc. NAV is een afkorting van de vorige naam van de oplossing, Navision.

Dynamics NAV is de voorloper van de ERP-oplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central. In 2009 stuurde Microsoft de productnaam Dynamics NAV met pensioen, en hoewel het vooral een kwestie is van het vernieuwen van het merk, markeert de naamsverandering naar Business Central in het bijzonder de overgang van Microsoft naar de oplossing die vandaag een Cloud-oplossing is.

Deze site richt zich op de nieuwste versie, maar de video’s gaan over functionaliteit die ook relevant is voor eerdere versies als een Dynamics NAV-gebruikershandleiding. Microsoft verandert voortdurend de gebruikersinterface van de oplossing. Daarom is uw eigen oplossing mogelijk niet vergelijkbaar met wat u in de video’s ziet. Als je de verschillen in

gebruikersinterface kunt negeren, is er veel te leren in de video’s als je een eerdere versie gebruikt. U kunt deze site eenvoudig gebruiken als Dynamics NAV-handleiding.

Levering en betaling

Dynamics 365 Business Central is alleen te koop bij aangesloten en erkende partners van Microsoft. Het is dus niet mogelijk direct Business Central te kopen bij Microsoft. DynamicsOnline is een Silver partner van Microsoft en verkoopt onder andere Dynamics 365 Business Central.

Natuurlijk. De eerste 30 dagen krijg je altijd gratis. Als je na 30 nog steeds tevreden bent, kan je gewoon in hetzelfde pakket door. Vraag je gratis licentie aan via https://www.dynamicsonline.nl/gratis-trial-dynamics-365-business-central/

Ja natuurlijk kan dat. Je kan je abonnement elke maand opzeggen. Je licenties worden dan de eerst volgende maand stop gezet. En natuurlijk kan je al je gegevens dan nog uit Business Central halen.

Geen probleem, we overleggen samen even of de extra uren eenmalig zijn of structureel. Afhankelijk daarvan breiden we je abonnement uit en geniet van nog lagere tarieven of we maken een eenmalige offerte voor je.

Support

Support bij SucceedIT is onderverdeel in 2 typen.
1. Er is ondersteuning in dagelijks gebruik, oplossen van problemen en updates
2. Nieuwe instellingen in je pakket, documenten aanpassen, workflows instellen etc.

Ondersteuning in dagelijks gebruik valt altijd binnen je support contract. Hier schrijven we geen losse uren voor.
Voor het aanpassen of uitbreiden van je opties binnen Business Central zullen we vooraf een indicatie geven van de kosten en dan besluiten we of we dat gaan doen.