Ga naar de inhoud

Overstappen van NAV 2017 naar Business Central

Van Dynamics NAV 2017 naar Business Central

Dynamics NAV 2017, een eerdere versie van Business Central, zou nog steeds jouw huidige ERP-systeem kunnen zijn. Het gebruik van verouderde software zoals Navision kan aanzienlijke gevolgen hebben voor je bedrijf. Daarnaast moet je rekening houden met frequente systeemstoringen, verhoogde risico’s op cyberaanvallen, stijgende operationele kosten, gebrek aan ondersteuning en mogelijk ontevreden medewerkers. Op de lange termijn zal dit leiden tot concurrentieachterstand en verslechtering van je positie in de markt. Het is hoog tijd om je opties te overwegen, en wij zijn er om je hierbij te helpen!

Upgraden naar Dynamics 365 Business Central

Een mogelijke oplossing is het upgraden van Dynamics NAV 2017 naar Dynamics 365 Business Central, de moderne cloud gebaseerde oplossing van Microsoft. Hiermee ben je verzekerd van geautomatiseerde en geoptimaliseerde bedrijfsprocessen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over updates en nieuwe toepassingen.

De overstap naar Business Central

Wil jij meer weten over de overstap van Dynamics NAV 2017 naar Business Central? Wij hebben de belangrijkste punten voor jou samengebracht in één overzichtelijke whitepaper. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en waar je rekening mee moet houden!  

Neem afscheid van maatwerk

Veel bedrijven aarzelen soms om over te stappen van hun huidige Dynamics NAV 2017 omgeving, vooral wanneer ze veel maatwerk in hun huidige oplossing hebben en nog niet in de cloud werken. Als je besluit over te stappen en ons om hulp vraagt, zorgen wij ervoor dat je van dat maatwerk afkomt en dat je precies begrijpt wat je te wachten staat. Na een korte analyse kunnen we nauwkeurig vaststellen of een upgrade mogelijk is en welke stappen daarvoor nodig zijn. Vervolgens doen we je een vast prijsaanbod. Natuurlijk kijken we ook meteen naar mogelijkheden om je bedrijf te verbeteren en stellen we een zakelijke case op.

Ondersteuning voor Dynamics NAV 2017

Belangrijk om te weten is dat Microsoft geen basisondersteuning meer biedt voor alle versies van Dynamics NAV, ook bekend als Navision. Dit betekent dat er geen beveiligingsupdates meer worden uitgebracht, waardoor je kwetsbaar bent voor cybercriminelen. Als de alarmbellen nu afgaan, is het tijd voor actie!

Meer weten over wat een overstap naar Business Central voor jou betekent of inzicht krijgen in jouw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Ontdek hoe andere de overstap ervaren

Na een grondige analyse en voorbereiding is Beun-De Ronde overgestapt van Dynamics NAV 2017 naar Business Central. Dit door zo min mogelijk maatwerk te gebruiken en kwaliteit voorop te zetten. In deze klantcase lees je alles over de ervaring van Beun-De Ronde met de overstap van Dynamics NAV 2017 naar Business Central.

Klantcase Beun-De Ronde

Van NAV 2017 naar Business Central

HADEC maakte al lange tijd gebruik van Dynamics NAV en besloot in het voorjaar van 2021 de stap van Microsoft NAV2016 naar Microsoft 365 Dynamics Business Central te maken.

Overige versies van Dynamics NAV

Dynamics NAV 2009 R2
Dynamics NAV 2013
Dynamics NAV 2013 R2
Dynamics NAV 2015
Dynamics NAV 2016
Dynamics NAV 2018