Ga naar de inhoud

Overstappen van NAV 2016 naar Business Central

Van Dynamics NAV 2016 naar Business Central

Werk jij nog steeds met Dynamics NAV 2016, een voorloper van Business Central? Blijven hangen in verouderde ERP-systemen zoals Navision kan aanzienlijke gevolgen hebben voor je bedrijf. Denk aan frequente systeemcrashes, verhoogde kwetsbaarheid voor cyberaanvallen, oplopende kosten, het wegvallen van ondersteuning en ontevreden medewerkers. Uiteindelijk leidt dit tot een achterstand op je concurrenten en een verslechtert dit mogelijk je positie in de markt. 

Het is hoog tijd om in zicht te krijgen in welke opties je hebt. We staan klaar om je hierbij te helpen! 

Overstappen naar Dynamics 365 Business Central

Overstappen van Dynamics NAV 2016 naar Dynamics 365 Business Central is een slimme zet. Met deze upgrade hoef je je nooit meer zorgen te maken over updates en nieuwe toepassingen. Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé cloudoplossing van Microsoft om je bedrijfsprocessen te automatiseren en optimaliseren. En het goede nieuws is dat de overstap van Dynamics NAV 2016 naar Business Central vaak veel eenvoudiger is dan je zou verwachten. 

De overstap naar Business Central

Wil jij meer weten over de overstap van Dynamics NAV 2016 naar Business Central? Wij hebben de belangrijkste punten voor jou samengebracht in één overzichtelijke whitepaper. Zo weet je direct waar je aan toe bent en waar je aan moet denken!

Afscheid nemen van maatwerk

We begrijpen dat veel bedrijven terughoudend zijn om over te stappen, vooral als ze veel maatwerk in hun huidige oplossing hebben en nog niet in de cloud werken. Maar maak je geen zorgen, als je besluit over te stappen van je huidige Dynamics NAV 2016 en ons om hulp vraagt, zorgen wij ervoor dat je van dat maatwerk afkomt en dat je precies weet wat je te wachten staat. Na een korte analyse kunnen we nauwkeurig vaststellen of een upgrade mogelijk is en wat er nodig is om te upgraden. Vervolgens doen we je een fixed-price aanbod. Natuurlijk kijken we ook meteen naar de mogelijkheden om je bedrijf te verbeteren en stellen we ook een business-case op. 

Ondersteuning voor Dynamics NAV 2016

Microsoft levert vanaf heden geen basis support meer voor alle versies van Dynamics NAV (bekend als Navision). Dit betekent dat er geen veiligheid updates worden doorgevoerd en je het risico loopt om slachtoffer te worden van cybercriminelen. Gaan de alarmbellen nu bij je af? Tijd voor actie! 

Meer weten over wat een overstap naar Business Central voor jou betekent of inzicht krijgen in jouw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Klantcase HADEC

Van NAV 2016 naar Business Central

HADEC maakte al lange tijd gebruik van Dynamics NAV 2016 en besloot de overstap naar Microsoft 365 Dynamics Business Central te maken. Los van de puur technische upgrade van NAV naar Business Central is er bij HADEC een sterke behoefte aan optimalisatie van haar bedrijfsprocessen.

Overige versies van Dynamics NAV

Dynamics NAV 2009 R2
Dynamics NAV 2013
Dynamics NAV 2013 R2
Dynamics NAV 2015
Dynamics NAV 2017
Dynamics NAV 2018