Ga naar de inhoud

Overstappen van NAV 2015 naar Business Central

Van Dynamics NAV 2015 naar Business Central

Dynamics NAV 2015, hoewel in zijn tijd een solide ERP-oplossing, kan tegenwoordig enkele beperkingen en uitdagingen met zich meebrengen voor bedrijven.  

Er zijn een aantal belangrijke redenen waarom je moet overwegen een overstap naar Dynamics 365 Business Central te maken. Zo maakt Dynamics NAV 2015 gebruik van verouderde technologieën die mogelijk niet meer voldoen aan de hedendaagse eisen op het gebied van prestaties, beveiliging en schaalbaarheid. En lopen oudere versies meer risico’s op beveiligingslekken.  

Daarnaast stopt Microsoft op een gegeven moment met de ondersteuning van oudere softwareversies en zal je niet altijd meer kunnen profiteren van nieuwe functies en mogelijkheden. 

Upgraden naar Dynamics 365 Business Central 

Voor Dynamics NAV 2015 is er nu een geweldige upgrade die ervoor zorgt dat jij je nooit meer druk hoeft te maken over updates en nieuwe toepassingen. Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé cloudoplossing van Microsoft voor het automatiseren en optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. En de upgrade van Dynamics NAV 2015 naar Business Central is vaak een stuk eenvoudiger dan je denkt.

De overstap naar Business Central

Wil jij meer weten over de overstap van Dynamics NAV 2015 naar Business Central? Wij hebben de belangrijkste punten voor jou samengebracht in één overzichtelijke whitepaper. Zo weet je direct waar je aan toe bent en waar je aan moet denken!

Neem afscheid van maatwerk

Veel ondernemingen durven de overstap niet altijd aan omdat ze veel maatwerk hebben in hun huidige oplossing en nog niet in de cloud werken. Stap je over en laat je ons helpen? Dan zorgen wij dat je afkomt van je maatwerk en precies weet waar je aan toe bent. Na een korte analyse kunnen wij precies bepalen of een upgrade mogelijk is en wat er nodig is om te upgraden, waarna we een fixed-price aanbod doen. Uiteraard kijken we ook direct naar het verbeterpotentieel en maken een businesscase. 

Ondersteuning voor Dynamics NAV 2015

Microsoft levert vanaf heden geen basis support meer voor alle versies van Dynamics NAV (bekend als Navision). Dit betekent dat er geen veiligheid updates worden doorgevoerd en je het risico loopt om slachtoffer te worden van cybercriminelen. Gaan de alarmbellen nu bij je af? Tijd voor actie! 

 

Meer weten over wat een overstap naar Business Central voor jou betekent of inzicht krijgen in jouw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Klantcase Leprastichting

Overal -en altijd bereikbaar met Business Central

Door over te gaan van hun oude Dynamics NAV omgeving naar het toekomstbestendige Business Central beschikt de Leprastichting nu over een stabiel, betrouwbaar en toegankelijk ERP waarbij zij 24/7 en overal bereikbaar is.

Overige versies van Dynamics NAV

Dynamics NAV 2009 R2
Dynamics NAV 2013
Dynamics NAV 2013 R2
Dynamics NAV 2016
Dynamics NAV 2017
Dynamics NAV 2018