Ga naar de inhoud

Overstappen van NAV 2013 naar Business Central

Van Dynamics NAV 2013 naar Business Central

Dynamics NAV 2013, een voorganger van Business Central, is mogelijk nog steeds jouw huidige ERP-systeem. Het blijven gebruiken van verouderde software, zoals Navision, kan aanzienlijke gevolgen hebben voor je bedrijf. 

Je moet rekening houden met frequentere systeemcrashes en vastloop problemen, een verhoogd risico op cyberaanvallen, stijgende operationele kosten, gebrek aan ondersteuning en ontevreden medewerkers. Op de lange termijn zal dit ertoe leiden dat je achterloopt op je concurrenten en dat je marktpositie verslechtert. Het is de hoogste tijd om je opties te overwegen, en wij staan klaar om je daarbij te helpen! 

Upgraden naar Dynamics 365 Business Central

Een mogelijke oplossing is het upgraden van je huidige Dynamics NAV 2013 naar Dynamics 365 Business Central, de moderne cloudgebaseerde oplossing van Microsoft. Hiermee ben je verzekerd van automatisering en optimalisatie van je bedrijfsprocessen, zonder je zorgen te hoeven maken over updates en nieuwe toepassingen. 

De overstap naar Business Central

Wil jij meer weten over de overstap van Dynamics NAV 2013 naar Business Central? Wij hebben de belangrijkste punten voor jou samengebracht in één overzichtelijke whitepaper. Zo weet je direct waar je aan toe bent en waar je aan moet denken!

Neem afscheid van maatwerk

Veel ondernemingen durven de overstap niet altijd aan omdat ze veel maatwerk hebben in hun huidige oplossing en nog niet in de cloud werken. Stap je over en laat je ons helpen? Dan zorgen wij dat je afkomt van je maatwerk en precies weet waar je aan toe bent. Na een korte analyse kunnen wij exact bepalen of een upgrade mogelijk is en wat er nodig is om te upgraden, waarna we een fixed-price aanbod doen. Uiteraard kijken we ook direct naar het verbeterpotentieel en maken een businesscase.

Ondersteuning voor Dynamics NAV 2013

Microsoft levert vanaf heden geen basis support meer voor alle versies van Dynamics NAV (bekend als Navision). Dit betekent dat er geen veiligheid updates worden doorgevoerd en je het risico loopt om slachtoffer te worden van cybercriminelen. Gaan de alarmbellen nu bij je af? Tijd voor actie! 

Meer weten over wat een overstap naar Business Central voor jou betekent of inzicht krijgen in jouw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Klantcase Leenders

Overstap van NAV 2013 naar Business Central

Na een succesvolle implementatie van EazyStock, heeft Leenders ook de overstap van Dynamics NAV 2013 naar Business Central bij SucceedIT neergelegd. In deze case lees je hoe zij de overstap hebben ervaren.

Overige versies van Dynamics NAV

Dynamics NAV 2009 R2
Dynamics NAV 2013 R2
Dynamics NAV 2015
Dynamics NAV 2016
Dynamics NAV 2017
Dynamics NAV 2018