Ga naar de inhoud

Service Test Reports

Vereenvoudig checklists en verhoog de efficiëntie met Service Test Reports voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

Service Test Reports wordt veel gebruikt door bedrijven die onderhoudsdiensten verlenen. Denk hierbij aan onderhoud van verschillende soorten apparatuur of het uitlezen van specifieke meetapparatuur.   

De checkregels zijn gemakkelijk in te vullen in Business Central. Met behulp van de app kunnen jouw medewerkers moeiteloos ter plaatse een testrapport invullen. Alle essentiële informatie die je nodig hebt, is beschikbaar in de checklist, zodat je nooit meer belangrijke gegevens vergeet vast te leggen. Zo zorg je ervoor dat je klantbezoeken zowel efficiënt als volledig zijn. Bovendien kan je de checklist afdrukken en achterlaten bij de klant. 

Hoe het werkt

Maak eenvoudig je eigen sjablonen en koppel deze aan serviceonderdelen. Je kan het testrapport gemakkelijk openen, de gewenste gegevens invullen en afdrukken. Indien gewenst kan ook een kalibratiecertificaat worden afgedrukt. 

Met de Service Test Reports bekijk je ook de geschiedenis op de serviceonderdeelkaart, zodat snel duidelijk is welke waarnemingen eerder zijn gedaan.  

Service Test Reports past naadloos in jouw Dynamics 365 Business Central-omgeving, waardoor je niet merkt dat het om een extensie gaat. 

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Bespaar tijd en verminder frustratie, doordat je geen testrapporten buiten jouw Business Central-omgeving hoeft in te vullen. 
  • Koppel de Service Test Reports aan het overeenkomstige serviceonderdeel, zodat je er niet meer naar hoeft te zoeken.
  • Maak eenvoudig je eigen sjablonen. 
  • Inzicht in de geschiedenis van testrapporten.
  • Druk een testrapport af voor de klant. 
  • Druk een kalibratiecertificaat af. 

Probeer Service Test Report nu zelf!

Probeer Service Test Report nu 30 dagen gratis. Installeer de app rechtstreeks vanuit de Microsoft AppSource. Er zijn geen beperkingen en de app is geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers, bedrijven en velden.

Ondersteunde edities

De app is compatibel met zowel de Essential- als Premium versie van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ook teamleden profiteren gratis van de functionaliteiten van Service Test Reports. 

Wereldwijd beschikbaar

De app is beschikbaar en te gebruiken in alle landen waar Microsoft Dynamics 365 Business Central beschikbaar is.

Ondersteuning in meerdere talen

Engels (Verenigde Staten) en Nederlands (Nederland). 

Probeer de gratis proefversie

Probeer Service Test Reports nu 30 dagen gratis. Instaleer eenvoudig de app rechtstreeks vanuit de Microsoft AppSource. Wil je de app na 30 dagen blijven gebruiken, dan betaal je slechts €30,50 per maand of €335,- per jaar.  

Er zijn geen beperkingen en de app is geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers, bedrijven en velden.

Meer informatie over Service Test Reports

Heb je vragen over het gebruik van Service Test Reports? Of ben je nieuwsgierig naar hoe de functionaliteiten van de app jou verder ondersteunen in je werk? Onze collega, Janno, neemt je graag mee in de mogelijkheden die de app jou biedt. Neem gerust contact met ons op en laat weten hoe we je kunnen helpen!

Vergelijkbare apps

Intercompany app

Verhoog efficiëntie en stroomlijn intercompany transacties met de Intercompany app voor Business Central.

Extended Fields App

Voeg je eenvoudig velden toe die normaal verborgen blijven binnen Microsoft Dynamics 365 Business Central

Return Material Authorization

Houd klachten, retouren, nabestellingen en meer bij. Voeg eenvoudig redencodes toe of geef aan of de RMA is goedgekeurd