Ga naar de inhoud

Job Queue Monitor

Manage jouw taakwachtrijposten binnen Business Central. Ontvang realtime meldingen wanneer een taak niet wordt uitgevoerd

Manage eenvoudig jouw taakwachtrijposten

De taakwachtrijpost wordt veel gebruikt voor het geautomatiseerd plannen van verschillen taken en processen. Manage jouw taakwachtrijposten binnen Business Central met de Job Queue Monitor. 

Loopt een van je geautomatiseerde taken vast of is deze niet uitgevoerd door de taakwachtrijpost? Dan wil je dit natuurlijk weten! En precies daarvoor is de Job Queue Monitor. Op het moment dat een taak of proces niet geactiveerd wordt, ontvang jij direct een notificatie per email. Dit geeft jou de mogelijkheid actie te ondernemen, om zo de taak of het proces te beoordelen en alsnog te activeren wanneer nodig. 

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Realtime meldingen wanneer een taak of proces in de taakwachtrij niet kan worden uitgevoerd. 
  • Aanpasbare e-mailmeldingen met specifieke foutmeldingen en directe links naar de mislukte taak. 
  • Eenvoudige configuratie om te kiezen welke taakwachtrij vermeldingen je wilt volgen en welke gebruikers de updates moeten ontvangen. 

Probeer Job Queue Monitor nu zelf!

Probeer Job Queue Monitor nu 30 dagen gratis. Installeer de app rechtstreeks vanuit de Microsoft AppSource. Er zijn geen beperkingen en de app is geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers, bedrijven en velden.

Naadloze Integratie met Dynamics 365 Business Central

De Job Queue Monitor SucceedIT integreert naadloos in je Dynamics 365 Business Central-omgeving, waardoor het lijkt alsof hij altijd al deel uit maakte van je Business Centralomgeving. 

Ondersteunde edities

De app is compatibel met zowel de Essential- als Premium versie van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ook teamleden profiteren gratis van de functionaliteiten van Job Queue Monitor.

Beschikbaarheid

De app is beschikbaar en te gebruiken in alle landen waar Microsoft Dynamics 365 Business Central beschikbaar is.

Ondersteuning in meerdere talen

Engels (Verenigde Staten) en Nederlands (Nederland).

Probeer de gratis proefversie

Probeer Job Queue Monitor nu 30 dagen gratis. Installeer de app rechtstreeks vanuit de Microsoft AppSource. Wil je de app na 30 dagen blijven gebruiken, dan betaal je slechts €10,50 per maand of €115,- per jaar. Er zijn geen beperkingen en de app is geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers, bedrijven en velden.

Meer informatie over Job Queue Monitor

Heb je vragen over het gebruik van Job Queue Montior? Of ben je nieuwsgierig naar hoe de functionaliteiten van de app jou verder ondersteunen in je werk? Onze collega, Janno, neemt je graag mee in de mogelijkheden die de app jou biedt. Neem gerust contact met ons op en laat weten hoe we je kunnen helpen!

Vergelijkbare apps

Intercompany app

Verhoog efficiëntie en stroomlijn intercompany transacties met de Intercompany app voor Business Central.

Extended Fields App

Voeg je eenvoudig velden toe die normaal verborgen blijven binnen Microsoft Dynamics 365 Business Central

Return Material Authorization

Houd klachten, retouren, nabestellingen en meer bij. Voeg eenvoudig redencodes toe of geef aan of de RMA is goedgekeurd