Ga naar de inhoud

Breidt jouwBusiness Central uit met onze 4 slimme apps

Het webinar

Het bouwen van maatwerk in je ERP is overbodig dankzij de mogelijkheden van de AppSource, de AppStore voor Microsoft Dynamics 365 Business Central. Hiermee kun je Apps toevoegen die perfect passen bij bedrijf en jouw bedrijfsprocessen.

Kijk het hier terug

De 4 Apps die we bespreken zijn:

  1. Levy Manager: Vereenvoudig en digitaliseer jouw heffingsbeheerprocessen in Business Central. Met de app beheer je diverse belastingsoorten voor jouw producten, met name producten die belasting vereisen, zoals batterijen.
  2. Transport Costs Manager: Voeg moeiteloos dynamische transportkosten toe aan je verkooporders. Met slechts één klik kun je je bestellingen voorzien van de juiste en actuele prijzen.
  3. Job Queue Monitor: Krijg een overzicht van alle lopende taken in je wachtrij en houd hun actuele status in de gaten. Ontvang direct meldingen wanneer taken vastlopen, zodat je ze direct kunt aanpakken en zo de vlotte werking van jouw bedrijfsprocessen kunt behouden.
  4. Service Test Reports: Vereenvoudig het proces van het invullen van checklists en testrapporten, en minimaliseer fouten. Ontwerp aangepaste sjablonen, raadpleeg testrapporten uit het verleden en print kalibratiecertificaten.
Besparen upgraden NAV Business Central