Ga naar de inhoud
Business Central VS Nav (Navconsultants)

Optimalisatie van Dynamics NAV en Business Central

Heb je nog regelmatig frustraties rondom je dagelijkse processen? Dan is het tijd je werk leuker en makkelijker te maken met Business Central.

Je wilt beter gebruikmaken van de mogelijkheden van de software en je streeft naar papierloos en ‘lean’ werken? Wij helpen je graag! Na een korte analyse kunnen wij exact bepalen wat er beter kan en hoe je meer uit je Microsoft Dynamics-omgeving haalt. Met hands-on verbeteringen, quick-wins en bewezen apps en software optimaliseren wij jouw processen.

Herken de signalen

· Er wordt veel op papier gedaan en er wordt onnodig veel gemaild
· Excel lijkt soms belangrijker dan Dynamics
· Facturen en betalingen worden nog steeds handmatig verwerkt
· Er is onvoldoende grip op het bestelproces en de voorraadhoogte
· Het maken van betrouwbare managementrapportages kost veel tijd
· Het verkoopproces zoals verkoopkansen of offerte opvolging werkt niet lekker
· De contact , leverancier en artikelgegevens zijn vervuild
· De productie en logistieke processen lopen niet lekker
· Optimalisatie en bewezen oplossingen; wat leveren ze op?

Door gebruik te maken van de mogelijkheden die Microsoft Dynamics je te bieden heeft, werken medewerkers efficiënter en met meer plezier. Het levert je een flinke tijdsbesparing, minder fouten en een hogere klanttevredenheid op.

Wil je nog meer uit je systeem halen dan zijn er speciale apps op de markt. Deze apps zijn ontwikkeld door specialisten en sluiten naadloos aan op je Microsoft Dynamics 365 Business Central-omgeving. Deze apps zijn altijd up-to-date en worden bijgewerkt bij elke nieuwe release van Business Central.

Veel bedrijven onderschatten de noodzaak van goede operationele rapportages. Vaak wordt nog gebruikgemaakt van traditionele ad-hoc Excel-rapporten en de bekende ‘lijstjes’. Deze worden ook nog eens periodiek achteraf verspreid. Het verzamelen van deze informatie kost veel tijd en deze informatie is onvoldoende volledig en betrouwbaar.

Met goede rapportages beschikken alle medewerkers over complete realtime informatie. Iedereen is dus altijd volledig geïnformeerd, wat resulteert in een betere dagelijkse bedrijfsvoering.

Mark-Jan Hennink – SucceedIT

hgjhbgcfgcgbjkvhdfgcgmvjkvtrsdfxbvnmbbjhvjhgghcbvcxvzzgfcgnbsdrtfghbv sdtfgyjkhgfxdzcvbnm,.mnbvcxzcvbnm,.mfdsfghj