Ga naar de inhoud
Besparen upgraden NAV Business Central

Hoge korting op Business Central licenties

Upgraden naar Business Central, zonder dat het je geld kost? Met de hoge korting van Microsoft kan het zomaar zijn, dat je zelfs goedkoper uit bent met een upgrade van NAV naar Business Central.

Waarom nu upgraden naar Business Central

Eenmalig aanbod voor bestaande klanten
Tot 31 december 2022 biedt Microsoft bestaande klanten die nog met NAV werken tot 60% korting op Dynamics 365 Business Central. Hiermee zijn de kosten voor het gebruik van Dynamics 365  Business Central gelijk aan de huidige onderhoudskosten voor Dynamics NAV. Klanten mogen bij een overstap 48 maanden lang gebruik maken van deze kortingsregeling. Concreet betekent dit, dat investering in nieuwe hardware, onderhoud en security niet langer nodig. Daarmee ben je dan goedkoper uit met Business Central. Ben je benieuwd naar meer details over het aanbod? We helpen je graag om de financiële impact van een upgrade naar Dynamics 365 Business Central in kaart te brengen.

Ontdek hoeveel jij kan besparen

Maak snel een afspraak met Janno en ontdek hoeveel jij kan besparen als je dit jaar nog je licenties overzet!

 

Stijging van onderhoudskosten voor Dynamics on-premise
Op 1 april 2022 introduceerde Microsoft het Universal Code Initiative. Een initiatief vanuit Microsoft de inzet van maatwerk binnen ICT oplossingen te ontmoedigen. Vanaf 2023 zullen Dynamics klanten die veroudert maatwerk gebruiken te maken krijgen met extra kosten. Dit zal gelden bij een eerstvolgende on-premise upgrade.  Klanten met maatwerk in de NAV omgeving moeten een extra bedrag per gebruiker betalen, bovenop de bestaande onderhoudskosten. De kosten kunnen vanaf 2025 oplopen tot wel $ 425,- per gebruiker per jaar. Benieuwd naar de impact van het Universal Code Initative op jouw onderhoudskosten voor Dynamics? Of wil je advies hoe je hier op een goede manier mee om kan te gaan? We helpen je graag met meer informatie.

De NAV Product en Security Lifecycle
Vanaf januari 2023 stopt Microsoft met productupdates voor Dynamics NAV. Voor de versies NAV 2013 en NAV 2013 R2 stopt Microsoft zelfs met het doorvoeren van security updates. Zowel het stopzetten van de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit als het mogelijke veiligheidsrisico zijn reden om jouw upgrade plan op te stellen. Op basis van een gefaseerde aanpak helpen wij je met de upgrade naar Dynamics 365 Business Central. Jij wil je in de toekomst toch ook niet meer druk  maken over gebrek aan nieuwe functionaliteiten of veiligheidsrisico`s? Richt je op het ondernemen, wij doen de rest!
We richten Business Central in voor een Fixed-price, dat betekend dat we ook echt goed kunnen berekenen waar je aan toe bent!

“Op het moment dat we kennismaakten met SucceedIT was er meteen een klik. Dat komt omdat ze down to earth zijn en een businesscase ‘simpel’ aanvliegen. Er waren een aantal uitgangspunten van SucceedIT die mij aanspraken zoals: het elimineren van maatwerk en de heldere afspraken op het vlak van prijsstelling.”
Arjen Oude Alink:
Operationeel directeur, Burton Car Company
“In eerste instantie was het doel vooral een snelle en effectieve overgang naar de nieuwste versie van Dynamics 365. Dat is gelukt! Wij werken nu met Microsoft 365 en Business Central, ons meest belangrijke en kritische bedrijfssysteem, volledig in de cloud. We gebruiken nu een platform waarmee we processen verder kunnen verbeteren. We kunnen eenvoudig mee met de nieuwe versies van Business Central zonder dat een nieuwe zware upgrade nodig is. Business Central heeft ons al heel veel gebracht, maar gaat ons nog veel meer brengen!”
Tim Strengers
CFO, Natec Sunergy
“We wilde geen ERP waar we nog veel en duur maatwerk aan moesten toevoegen. We wilden zo dicht mogelijk bij de standaard blijven. Een systeem dat onze processen zou ondersteunen en efficiënter zou laten verlopen, zonder veel handwerk en met minder fouten.
Luuk Engelberts
Luuk Engelberts