Ga naar de inhoud
Dynamics 365 Business Central raportages powerbi

Managementinformatie in heldere dashboards

Op elk moment inzicht van de financiële resultaten van jouw bedrijf. Zo kan jij makkelijker de juiste keuzes maken om je bedrijf vooruit te helpen.

Neem contact met ons op en krijg binnen Business Central handige rapportages.

Veel bedrijven en organisaties onderschatten de noodzaak van goede operationele rapportages. Vaak wordt nog gebruik gemaakt van traditionele Excel rapporten en de bekende ‘lijstjes’. Deze worden ook nog eens periodiek achteraf verspreid. Deze informatie is dus altijd verouderd en meestal ontbreekt de noodzakelijke toelichting.
Met goede rapportages beschikken alle medewerkers over complete real-time informatie. Iedereen is dus altijd volledig geïnformeerd, wat resulteert in een betere dagelijkse bedrijfsvoering.

Welke ontwikkelingen zien wij?

“Business Intelligence is geen ‘rocket science’ meer. Voor veel mkb-bedrijven zijn er goede standaard dashboards en rapportages beschikbaar die je direct inzicht geven in je bedrijfsresultaten, marges en omzetten. Ook wordt het steeds eenvoudiger om zelf rapportages te maken. Met Business Central en Power BI heb je de beschikking over zeer waardevolle managementinformatie, zoals maandrapportages en het debiteurendashboard.” – Rijk van Reenen

Wil jij ook krachtige rapportages?

Neem dan nu contact met ons op en we helpen je door de meest nuttige rapportages in te richten, zodat jij altijd de cijfers bij de hand hebt om goede strategische beslissingen te maken.