Ga naar de inhoud

Overstappen van NAV 2018 naar Business Central

Van Dynamics NAV 2018 naar Business Central

Gebruik je nog steeds op Dynamics NAV 2018 in je bedrijf? Dan is het belangrijk je te beseffen dat vasthouden aan deze oude software ,zoals Navision, meerdere nadelen met zich meebrengt. Je kunt te maken krijgen met frequente systeemstoringen, een groter risico op cyberaanvallen, stijgende kosten en het ontbreken van de juiste support en ondersteuning. Bovendien kan dit de tevredenheid van je medewerkers beïnvloeden en loop je het risico achter te blijven op je concurrenten, wat jouw positie op de markt kan schaden. Dit is het moment om je opties te overwegen, en wij staan klaar om je hierbij te helpen.

Upgraden naar Dynamics 365 Business Central

Een mogelijke oplossing is het upgraden van Dynamics NAV 2018 naar Dynamics 365 Business Central, de moderne cloud gebaseerde oplossing van Microsoft. Hiermee ben je verzekerd van automatisering en optimalisatie van je bedrijfsprocessen, zonder je zorgen te hoeven maken over updates en nieuwe toepassingen.

De overstap naar Business Central

Ontdek de belangrijkste stappen voor een succesvolle upgrade in hét Whitepaper voor Upgraden naar Business Central. Een helder en pragmatisch overzicht, wat al zoveel bedrijven heeft geholpen om zonder problemen over te stappen, zelfs als je veel maatwerk hebt.

Neem afscheid van maatwerk

Veel ondernemingen durven de overstap van Dynamics NAV 2018 naar Business Central niet altijd aan omdat ze veel maatwerk hebben in hun huidige oplossing en nog niet in de cloud werken. Stap je over en laat je ons helpen? Dan zorgen wij dat je afkomt van je maatwerk en precies weet waar je aan toe bent. Na een korte analyse kunnen wij exact bepalen wat er nodig is om te upgraden. Je ontvangt van ons een fixed-price aanbod. Uiteraard kijken we ook direct naar het verbeterpotentieel en maken een businesscase. 

Ondersteuning voor Dynamics NAV 2018

Microsoft levert vanaf heden geen basis support meer voor alle versies van Dynamics NAV (bekend als Navision). Dit betekent dat er geen veiligheid updates worden doorgevoerd en je het risico loopt om slachtoffer te worden van cybercriminelen. Gaan de alarmbellen nu bij je af? Tijd voor actie! 

Meer weten over wat een overstap naar Business Central voor jou betekent of inzicht krijgen in jouw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Overige versies van Dynamics NAV

Dynamics NAV 2009 R2
Dynamics NAV 2013
Dynamics NAV 2013 R2
Dynamics NAV 2015
Dynamics NAV 2016
Dynamics NAV 2017