Ga naar de inhoud

Overstappen van NAV 2013 R2 naar Business Central

Van Dynamics NAV 2013 R2 naar Business Central

Gebruik je nog steeds Dynamics NAV 2013 R2 binnen je bedrijf? Als dat zo is, dan is het belangrijk om te weten dat het vasthouden aan oude software zoals Navision enkele nadelen met zich meebrengt. 

Dit kan leiden tot meer systeemstoringen en problemen, een groter risico op cyberaanvallen, hogere kosten, en het ontbreken van ondersteuning. Bovendien kunnen je medewerkers ontevreden raken, en loop je het risico om achter te lopen op je concurrenten, wat de positie van je bedrijf in de markt kan schaden. Het is nu een goed moment om je opties te overwegen, en we zijn hier om je hierbij te helpen!

Upgraden naar Dynamics 365 Business Central

Een goede oplossing is om te upgraden van Dynamics NAV 2013 R2 naar Dynamics 365 Business Central, de moderne cloudoplossing van Microsoft. Hiermee automatiseer en optimaliseer je je bedrijfsprocessen zonder je zorgen te hoeven maken over updates en nieuwe functies. 

De overstap naar Business Central

Wil jij meer weten over de overstap van Dynamics NAV 2013 R2 naar Business Central? Wij hebben de belangrijkste punten voor jou samengebracht in één overzichtelijke whitepaper. Zo weet je direct waar je aan toe bent en waar je aan moet denken!

Neem afscheid van maatwerk

Veel bedrijven aarzelen soms om over te stappen, vooral als ze veel aangepaste software gebruiken en nog niet in de cloud werken. Als je besluit over te stappen en ons inschakelt, zorgen wij ervoor dat je van die aangepaste software afkomt en precies begrijpt wat je te wachten staat. Na een korte evaluatie kunnen we precies vaststellen of een upgrade mogelijk is en welke stappen daarvoor nodig zijn. We kijken ook meteen naar mogelijkheden om je bedrijf te verbeteren en maken een zakelijk plan om dit te ondersteunen, dit alles met een fixed-price aanbod. 

Ondersteuning voor Dynamics NAV 2013 R2

Microsoft levert vanaf heden geen basis support meer voor alle versies van Dynamics NAV (bekend als Navision). Dit betekent dat er geen veiligheid updates worden doorgevoerd en je het risico loopt om slachtoffer te worden van cybercriminelen. Gaan de alarmbellen nu bij je af? Tijd voor actie! 

Meer weten over wat een overstap naar Business Central voor jou betekent of inzicht krijgen in jouw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

 

Overige versies van Dynamics NAV

Dynamics NAV 2009 R2
Dynamics NAV 2013
Dynamics NAV 2015
Dynamics NAV 2016
Dynamics NAV 2017
Dynamics NAV 2018