Ga naar de inhoud

Overstappen van NAV 2009 R2 naar Business Central

Van Dynamics NAV 2009 R2 naar Business Central

Dynamics NAV 2009 R2 is een van de voorlopers van Business Central. Werk jij nu nog met deze versie van Navision? Het gebruik van een verouderd ERP zoals Navision heeft een aantal grote gevolgen voor jouw bedrijf. 

Denk aan het sneller crashen en vastlopen van jouw systeem, cyberaanvallen, hoge kosten, het wegvallen van support en ontevreden medewerkers. Uiteindelijk zal je achterlopen op jouw concurrenten en zal jouw positie in de markt verslechteren. Hoogtijd om jouw opties in kaart te brengen, wij helpen je hier graag bij! 

Upgraden naar Dynamics 365 Business Central

Voor Dynamics NAV 2009 R2 is er nu een geweldige upgrade die ervoor zorgt dat jij je nooit meer druk hoeft te maken over updates en nieuwe toepassingen. Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé cloudoplossing van Microsoft voor het automatiseren en optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. En de upgrade van Dynamics NAV 2009 R2 naar Business Central is vaak een stuk eenvoudiger dan je denkt.

De overstap naar Business Central

Wil jij meer weten over de overstap van Dynamics NAV 2009 R2 naar Business Central? Wij hebben de belangrijkste punten voor jou samengebracht in één overzichtelijke whitepaper. Zo weet je direct waar je aan toe bent en waar je aan moet denken!

Neem afscheid van maatwerk

Veel ondernemingen durven de overstap niet altijd aan omdat ze veel maatwerk hebben in hun huidige oplossing en nog niet in de cloud werken. Stap je over en laat je ons helpen? Dan zorgen wij dat je afkomt van je maatwerk en precies weet waar je aan toe bent. Na een korte analyse kunnen wij exact bepalen of een upgrade mogelijk is en wat er nodig is om te upgraden, waarna we een fixed-price aanbod doen. Uiteraard kijken we ook direct naar het verbeterpotentieel en maken een businesscase. 

Ondersteuning voor Dynamics NAV 2009 R2

Microsoft levert vanaf heden geen basis support meer voor alle versies van Dynamics NAV (bekend als Navision). Dit betekent dat er geen veiligheid updates worden doorgevoerd en je het risico loopt om slachtoffer te worden van cybercriminelen. Gaan de alarmbellen nu bij je af? Tijd voor actie! 

Meer weten over wat een overstap naar Business Central voor jou betekent of inzicht krijgen in jouw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Overige versies van Dynamics NAV

Dynamics NAV 2013
Dynamics NAV 2013 R2
Dynamics NAV 2015
Dynamics NAV 2016
Dynamics NAV 2017
Dynamics NAV 2018