Ga naar de inhoud
Business Central Whitepaper Contact SucceedIT

Projecten in Dynamics 365 Business Central

Realiseer een succesvolle projectuitvoering en winstgevendheid met de juiste planning, resourcing, kostenberekening en realtime informatie.

Realiseer een succesvolle projectuitvoering en winstgevendheid

Met de krachtige Projectbeheer module binnen Dynamics 365 Business Central, verbeter je eenvoudig de efficiëntie van jouw projecten. Wij nemen je kort mee in de mogelijkheden! 

Verbeter Projectkosten

Beheer je projecten nu nog beter met behulp van roosters en geavanceerde kosten voor taken en rapportages. Zo ontwikkel en wijzig je budgetten eenvoudig om de winstgevendheid van je project te verbeteren.
Daarnaast beheer je eenvoudige alternatieve kosten voor resources en groepen. Dit kan gaan om vaste kosten, gebaseerd op percentages of een extra vaste toeslag.

Resource niveaus optimaliseren

Beheer het resourcegebruik door capaciteit en verkoop te plannen. Houd de facturering van klanten bij op basis van geplande of werkelijke kosten. Bewaak het gebruik van resources en krijg een volledig overzicht van de capaciteit van resources, inclusief beschikbaarheid en geplande kosten op orders en offertes.

Stimuleer winstgevendheid

Maak gebruik van BI dashboard voor het weergeven van realtime data over de projectstatus, winstgevendheid en metrische gegevens voor de optimale inzet en gebruik van resources.

Teamproductiviteit verbeteren

Stel werknemers in staat om hun beste werk te doen met op rollen gebaseerde toegang en bevorder samenwerking door koppelingen naar projecten rechtstreeks in Microsoft Teams te delen. Daarnaast registreer je eenvoudig de bestede tijd en vraag je goedkeuring van de manager met de gebruiksvriendelijke en flexibele Time Sheet.

Projecten in Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central helpt je om jouw projecten verder te stroomlijnen. Wil je meer weten over de projecten module binnen Business Central? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag om inzicht te krijgen in de specifieke mogelijkheden en voordelen voor jouw bedrijf.