Ga naar de inhoud

Cashflow

Het Power BI Dashboard dat jou informatie over debiteuren en crediteuren biedt

Ontdek het Power BI Cashflow Dashboard voor Debiteuren en Crediteuren

Wil je direct inzicht in jouw debiteuren- en crediteureninformatie? Verbind Cashflow eenvoudig met jouw Business Central omgeving en ontgrendel alle krachtige mogelijkheden van het Cashflow dashboard, onderdeel van de SucceedIT Dashboard Suite. 

Dit geavanceerde Power BI-dashboard biedt je een helder overzicht van al je openstaande en inkomende facturen, inclusief vervaldata. Het Sales Report geeft je bovendien waardevolle inzichten in het betaalgedrag van klanten en je eigen bedrijf. Het is de ultieme tool om jouw cashflow te beheren en te optimaliseren! 

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Verbeterd cashflowbeheer: Anticipeer proactief op tekorten of overschotten dankzij een gedetailleerd overzicht van facturen en vervaldata. Neem weloverwogen beslissingen voor maximale winstgevendheid.  

Tijdig betalingen bijhouden: Volg het betalingsgedrag van klanten en interne betalingen, om achterstallige betalingen te voorkomen en cashflow te optimaliseren.  

Dashboard op maat: Pas eenvoudig de weergaves aan op basis van jouw behoeften en focus op belangrijke statistieken en trends die aansluiten op jouw doelstellingen. 

Probeer Cashflow nu zelf!

Probeer Cashflow nu 30 dagen gratis. Installeer het Power BI-dashboard rechtstreeks vanuit de Microsoft AppSource.

Ondersteunde edities

Compatibel met zowel de Essential- als Premium versie van Microsoft Dynamics 365 Business Central, en teamleden profiteren gratis van de functionaliteiten van Cashflow.

Belangrijk: de Extended Power BI API is vereist om dit dashboard te gebruiken. Ook deze installeer je eenvoudig direct vanuit de Microsoft AppSource.

Ondersteunde talen

Deze Power BI applicatie is alleen beschikbaar in het Engels (Verenigde Staten).

Beschikbaarheid

Beschikbaar in alle landen waar Microsoft Dynamics 365 Business Central beschikbaar is. De app is geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers, bedrijven en velden.

Gratis proefversie

Na de proefperiode van 30 dagen blijf je slechts €89,- per maand betalen om het dashboard te blijven gebruiken. Geen beperkingen, alleen pure inzichten voor jouw bedrijf! Je download de proefversie eenvoudig via de Microsoft AppSource.

Meer informatie over Cashflow

Heb je vragen over het gebruik van Cashflow of wil je weten hoe je dit dashboard nog beter kunt inzetten? Onze Power BI specialist, Jonathan, neemt je graag mee in de mogelijkheden die Cashflow jou biedt!

Vergelijkbare apps

Intercompany app

Verhoog efficiëntie en stroomlijn intercompany transacties met de Intercompany app voor Business Central.

Finance Report

Krijg eenvoudig inzicht in jouw financiële informatie met dit Power BI dashboard

Return Material Authorization

Houd klachten, retouren, nabestellingen en meer bij. Voeg eenvoudig redencodes toe of geef aan of de RMA is goedgekeurd