Ga naar de inhoud
Dynamics 365 Business Central raportages powerbi

automatiseer jouw financiële administratie met Document Capture

Het webinar

Wil jij een besparing aanbrengen op je financiële administratie en het volledig automatiseren? Start dan met digitale factuurverwerking! Stop met het handmatig typen van facturen en andere documenten! Wil je tijd besparen en fouten voorkomen bij het afhandelen en goedkeuren van documenten? Document Capture van Continia Software maakt dat mogelijk.

In ons webinar

  • Leggen we uit hoe Document Capture van Contina precies werkt.
  • Vertellen we wat de voordelen zijn van Document Capture
  • Tonen we hoe je facturen automatisch kunt koppelen aan bestaande aankooporders.
  • En tot slot vertellen we hoe je facturen direct kunt inzien en goed kunt keuren.

Kijk het terug

 

Sprekers

Michiel  is de expert voor de apps van Continia Software zoals Document Capture en Expense Management. Hij heeft een schat aan ervaring en kent alle ins-and-outs van de producten die Continia Software aanbiedt. Michiel is niet alleen goed thuis in de technische aspecten van de software, maar begrijpt ook de behoeften van bedrijven als het gaat om documentbeheer en kostenbeheer.

 

SucceedIT team medewerker Marielle Vos Marketeer Microsoft Dynamics 365 Business Central gold partner Mariëlle Vos, Marketeer SucceedIT

Mariëlle is marketeer bij SucceedIT en houdt zich vooral bezig met het organiseren en coördineren van events zoals webinars, klantdagen en beurzen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat SucceedIT volop aanwezig is op sociale media en creëert ze boeiende video’s en content.