Ga naar de inhoud

Startende ERP-consultant

Wij hebben ruimte voor een gedreven jonge medewerker die als ERP-consultant / Business Intelligence expert ons team komt versterken. Je zoekt afwisseling in je werk, je wilt graag projectmatig werken en bij verschillende bedrijven over de vloer komen. Vanuit jouw rol help je bedrijven het maximale uit hun ERP-systeem te halen en verdiep jij je in de bedrijfsprocessen en de informatiebehoefte van bedrijven.

Heb je een afgeronde hbo-opleiding bedrijfskundige informatica (of een gelijkwaardige opleiding) en wil je aan de slag bij een klein maar groeiend bedrijf met leuke klanten en mooie opdrachten? Wij zijn bereid om in je te investeren en je aan de slag te krijgen als ERP-consultant en Business Intelligence expert bij kleine en middelgrote bedrijven in handel- en industrie.

ERP-consultant bij SucceedIT

Als ERP-consultant bij SucceedIT help bedrijven om de mogelijkheden van Dynamics NAV (voorheen Navision) optimaal te benutten. Dynamics NAV is de ERP-oplossing van Microsoft. Projectmatig werken zit ons in het bloed. Zowel grotere als kleinere opdrachten voeren wij uit voor en samen met de klant om tot het gewenste resultaat te komen. Onze klanten bestaan uit middelgrote bedrijven met 5-300 medewerkers, die gebruik maken Dynamics NAV. Voorbeeld opdrachten zijn: de implementatie van Dynamics NAV, upgrades naar hogere versie, management informatie, integratie met EDI, B2B portalen en bijvoorbeeld CRM oplossingen, conversies, inrichting van Dynamics NAV modules zoals WMS, productie, CRM, in- en verkoop en voorraadbeheer.

SucceedIT

Onze ERP-diensten zijn ondergebracht onder de naam NAVconsultants, waar inmiddels 6 consultants onze klanten helpen. Met meer dan 65 jaar werkervaring, kan NAVConsultants bedrijven stap voor stap begeleiden met het analyseren, inrichten en optimaliseren van hun Dynamics NAV omgeving.

Onze kernwaarden

  • Gewoon regelen: Proactief en pragmatisch projecten uitvoeren en processen verbeteren. Wij regelen het zonder gedoe.
  • Komen graag bij de klant thuis: Het is belangrijk de klant, processen en cultuur te zien en te ervaren. Daarom werken wij zoveel mogelijk bij de klant op locatie. Korte lijnen, snel schakelen en direct het juiste resultaat.
  • Kennis en passie: Voor antwoorden op heel veel vragen hebben wij de kennis is huis en daarmee kunnen wij de klant direct helpen. Het optimaliseren van IT-omgevingen is onze passie.

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Binnen ons kleine en flexibele team worden goede ideeën gewaardeerd, is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en stimuleren wij eigen initiatieven. Wij vinden goed werk leveren belangrijker dan veel werk leveren.

SucceedIT hecht waarde aan een gezonde balans in werk en leven voor haar medewerkers. Flexibele arbeidstijden zijn mogelijk mits wij ons daarbij conformeren aan de klantwensen. Op dagen dat je niet bij een klant hoeft te zijn is thuiswerken een optie.

Je krijgt van ons een laptop, telefoon (of vergoeding) en een passend salaris. Kom je in vaste dienst dan heb je recht op een lease auto.

Het eerste jaar staat in het teken van inwerken, opleiding, meelopen en langzaam zelfstandig je eerste projecten oppakken. In samenspraak bepaal je jouw specialisatie. Wil je meer technische georiënteerde projecten, ben je geïnteresseerd in Business Intelligence (management rapportages, dashboards) of juist procesoptimalisatie? We bepalen gezamenlijk de richting zodat jij je kunt ontwikkelen op de vlakken waar jouw talenten liggen.

Wil jij deze uitdaging aangaan, mail dan je CV voorzien van motivatie aan Martin Plaat ([email protected]).
Ook voor meer inhoudelijke informatie kun je met hem contact opnemen.