Ga naar de inhoud

Succesvolle workshop en whitepaper Business Intelligence

SucceedIT heeft in samenwerking met de Dynug een succesvolle workshop Business Intelligence georganiseerd. Ook publiceerde ze onlangs een whitepaper over het onderwerp.

De succesvolle bijeenkomst benadrukt dat Business Intelligence een prioriteit blijft en een belangrijke rol zal blijven spelen binnen organisaties.

Amersfoort, 12 februari 2015 – SucceedIT, een onafhankelijk proces‑ & IT‑adviesbureau, kan tevreden terugkijken op een geslaagde bijeenkomst met als thema Business Intelligence (BI). De workshop vond plaats in het Van der Valk Hotel in Amersfoort en werd bezocht door zowel IT’ers als niet‑IT’ers. Veel van de deelnemers waren nieuwsgierig en wilden graag een algemeen beeld krijgen van de mogelijkheden van rapportagetools voor Dynamics NAV.

Bedrijven geven aan te worstelen met het ontsluiten van data uit verschillende bronnen. De ad‑hocbasis waarop informatie en analyses worden aangevraagd, in combinatie met de complexiteit van het datamodel, zijn de grootste knelpunten. Daarnaast wordt aangegeven dat er veel verschillende oplossingen en bronnen worden gebruikt voor rapportages. De vraag naar vereenvoudiging is groot en speelt sterk onder de deelnemers.

Bedrijven geven aan zich vooral bezig te houden met rapportages over verkoopresultaten en financiële kerngegevens, zoals omzet en marge. Begrijpelijk, want dit is belangrijke stuurinformatie. Maar ook dit blijkt lastig in een snel veranderde markt. Wilt u meer lezen over de workshop?

Lees hier het volledige blogartikel.

In 2013 publiceerde SucceedIT haar onderzoek over het verbeterpotentieel van Dynamics NAV. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat er veel aandacht was voor het onderwerp managementinformatie. De succesvolle workshop benadrukt dat dit onderwerp vandaag de dag nog steeds actueel is. Dit soort informatie speelt immers een belangrijke rol bij het maken van dagelijkse beslissingen.

Om bedrijfsdoelstellingen te bereiken en de concurrentie een stap voor te blijven, is het essentieel dat bedrijven beschikken over relevante en betrouwbare informatie. SucceedIT heeft onlangs een nieuwe whitepaper uitgebracht over het onderwerp rapportagesoftware. Deze whitepaper is gebaseerd op het eerdergenoemde onderzoek en bevat de belangrijkste onderzoeksresultaten, gevolgd door een toelichting op de mogelijkheden van rapportagesoftware.

Voor meer informatie over het onderwerp en de whitepaper zie: https://www.succeedit.nl/rapportagesoftware/.

Volg SucceedIT op:

Over SucceedIT
SucceedIT is een onafhankelijk proces‑ & IT‑adviesbureau voor handels‑, industrie‑ en projectorganisaties. SucceedIT helpt de bedrijfsprocessen te optimaliseren door inzet van innovatieve en bewezen softwareoplossingen. SucceedIT ondersteunt middelgrote organisaties met onder andere de implementatie en optimalisatie van Dynamics NAV, BI4Dynamics en EazyStock. Sinds 2011 is SucceedIT al meer dan 20 bedrijven van dienst geweest door hun bedrijfsprocessen te verbeteren. Kijk voor meer informatie op: www.succeedit.nl.

# # #

Voor meer informatie:

Roy Andries
SucceedIT
06 558 56 016   
[email protected]