Ga naar de inhoud

Return material authorization app

Monitor en beheer klachten, in- en verkoopretouren, backorders en de financiële afwikkeling.

De RMA (return material authorization app) maakt jouw dagelijkse werkzaamheden in Microsoft Dynamics 365 Business Central een stuk makkelijker.

Functionaliteiten

Met de RMA app kun jij eenvoudig zaken als klachten, retouren, backorders enz. bijhouden binnen Microsoft Dynamics 365 Business Central. De RMA- app zorgt ervoor dat jij jouw geboekte verkoopfactuur kunt gebruiken als basis voor het aanmaken van een verkooporder, verkoopretourorder, verkoopcreditnota, inkooporder, inkoopretourorder. Daarnaast kun je eenvoudig ‘retour reden’ codes toevoegen en aangeven of de RMA is goedgekeurd en is het voor iedereen snel duidelijk welke orders zijn aangemaakt en welk orders zijn geboekt.

 

Voor wie?

Voor bedrijven die  artikelen importeren en exporteren, en graag hun administratie rondom retouren en de financiële afwikkeling hiervan willen automatiseren. De RMA App is een perfecte aanvulling op jouw Business Central als je vaak te maken hebt met retouren en graag overzicht wil in de workflow rondom retouren.

 

Voordelen

Overzicht

  • Maak de case van de klant aan en voer direct een redencode in zodat dit voor iedereen duidelijk is.
  • Maak eenvoudig orders, retourorders en creditnota’s aan.
  • Geef duidelijk aan welk document is geplaatst.
  • Maak voor iedereen duidelijk welke RMA’s zijn geaccepteerd of afgewezen.
  • Maak eenvoudig RMA’s aan op basis van de geboekte verkoopfactuur.
  • Koppel geboekte verkooporderregels eenvoudig aan een bestaande RMA.
  • Beantwoord vragen van klanten snel en met de juiste informatie.

Tijd besparen 

Bespaar tijd en frustraties door vanuit één overzicht te werken met alle dossiers en bijbehorende documenten.

Ondersteuning en beschikbaarheid

  • De app ondersteunt zowel de Essential- als de Premium-editie van Microsoft Dynamics 365 Business Central en is beschikbaar in alle landen waar Dynamics 365 Business Central wordt gebruikt. Ook kunnen teamleden profiteren van de Cue Wizard app.
  • Verkrijgbaar in zowel de Engelse -als de Nederlandse taal.

 

Gratis proefversie

Je kunt een gratis proefversie van 30 dagen rechtstreeks vanuit de Microsoft AppSource installeren. Ben je blij met onze app je en wil je hem toch gebruiken, dan betaal je slechts € 29,- per maand of € 330,- per jaar. Geen beperkingen, onbeperkt aantal gebruikers, bedrijven en velden.

.