Referenties

Onze consultants zijn experts op het gebied van Dynamics NAV, Business Intelligence en EazyStock voorraadoptimalisatie.


AHZ
SucceedIT voert een procesanalyse uit om tot een proef-omgeving te komen. Op deze manier worden de juiste voorbereidingen getroffen om een soepele overgang  naar de allernieuwste versie van Dynamics NAV mogelijk te maken.


Howitec netting
Howitec Netting is leverancier van  netten en gazen voor agrarische, sport en transport doeleinden. SucceedIT heeft de huidige omgeving geoptimaliseerd. Door het stroomlijnen van processen, verbeteren van de inrichting en het gebruik, beschikt Howitec over een efficiënt en gebruiksvriendelijk systeem. Daarnaast gaat Howitec ook gebruik maken van EazyStock voorraadoptimalisatie software.

Tausch
Tausch brand sensations heeft alle disciplines in huis, wanneer het gaat om ideeën en oplossingen voor beurzen, interieurs en evenementen. SucceedIT heeft een optimalisatie van Dynamics NAV gerealiseerd en de managementrapportages ingericht.

Araco International
De firma Araco International is een snelgroeiende groothandel in promotionele relatiegeschenken. Het bedrijf is uitgegroeid tot een specialist in de textielmarkt. SucceedIT heeft EazyStock geïmplementeerd om beter grip op de voorraden te krijgen.

ten-cate
TenCate
TenCate faseert het oude ERP-systeem uit en gaat over op NAV2016. NAVConsultants is gevraagd om de conversie van gegevens samen met het conversieteam van TenCate op te pakken. Lees meer

orangeplastics

Orange Plastics
Om goed voorbereid te zijn op nieuwe BI-processen, wilde Orange Plastics haar oude NAV2009 upgraden naar de nieuwste NAV2016 versie. Alle data van de laatste jaren moest mee, zodat er een volledige database migratie werd gepland. Lees meer

Stafa_bw

Stafa Group
Om hun klanten optimaal te bedienen, om voorraad inzichtelijk te krijgen en om groei te realiseren heeft Stafa Group gekozen voor EazyStock.

“Met EazyStock kunnen we onze interne processen zoals inkoop, logistiek en uiteindelijk ook verkoop, goed op elkaar afstemmen zodat we onze klanten efficiënt en snel van de juiste producten kunnen voorzien”, zegt Jip de Jong, supply chain engineer bij Stafa Group. Lees meer

logo marin

MARIN
MARIN wordt door SucceedIT geholpen bij het optimaliseren van bestaande rapportages met JetReports. Naast het geven van ‘hands-on’ support zijn wij sparringspartner over rapportagevraagstukken. Marin gebruik Dynamics NAV als ERP oplossing.

verder

Verder International
Verder besloot tot de implementatie van Dynamics NAV in al haar 14 vestigingen. 
SucceedIT ondersteunt Verder bij deze uitrol. Behalve projectleiding ondersteunen wij Verder bij conversies, test & acceptatie en integratie.

freedominnovations

Freedom Innovations
SucceedIT ondersteunt Freedom Innovations om de stevig toegenomen groei in logistieke handelingen te automatiseren.

gant

Gant
Gant wilde haar processen simpeler en meetbaarder maken. SucceedIt heeft alle processen vereenvoudigd en rapportages opgesteld om deze te monitoren. Het betreft hierbij de implementatie en optimalisatie van Dynamics NAV voor fashion.

fox-it

Fox-IT
Fox-IT wilde een beheersbare IT-omgeving realiseren. SucceedIT heeft samen met Fox-IT een IT-roadmap opgesteld om een passende IT-omgeving tot stand te brengen door Dynamics NAV en Dynamics CRM te integreren. Ook zijn verschillende workflows ingericht en is gezamenlijk gewerkt aan goede managementinformatie.

logo-schouten-en-nelissen
SucceedIT heeft Schouten & Nelissen mogen begeleiden bij de implementatie van Dynamics NAV. Een bijzondere samenwerking met ruime aandacht voor project- en changemanagement. Lees meer over deze bijzondere samenwerking…


Pharmalead
Pharmalead helpt apotheken met raad en daad. Dankzij effectieve matching en planning kunnen zij de juiste professional op de gewenste plek krijgen. SucceedIT verzorgde de projectbegeleiding voor een grote update. Met het goed inrichten van de datawarehouse en de inzet van Jet Reports worden betere inzichten gerealiseerd.


Flinders
Flinders is een winkel voor design meubels en verlichting met bijna 150 unieke design labels in haar collectie. SucceedIT verzorgde de implementatie van EazyStock voorraadoptimalisatie-software.


Abena
Is marktleiders op het gebied van hoogwaardige producten en concepten voor de basiszorg. Implementatie van EazyStock zorgt voor voorraadoptimalisatie.


Babyhuys
Inrichting van de nieuwe Dynamics NAV omgeving en ondersteuning bij de conversie naar deze nieuwe omgeving. 


Nijha
Nijha is ontwerper en inrichter van beweegruimtes. Van advies en ontwerp tot de complete inrichting van sportaccommodaties en speelplekken. SucceedIT heeft EazyStock voor voorraadbeheer geïmplementeerd.

BN International
Na de implementatie van NAV2013 groeide bij BN International de behoefte aan managementrapportages. De managementrapportages moeten de stakeholders in korte tijd inzicht geven in strategische speerpunten. NAVConsultants ondersteund BN International bij de uitwerking van deze rapportages. Lees meer

wws_logo

World Wide Sires
“Wold Wide Sires enthousiast over analyse”

Voor World Wide Sires hebben we een analyse mogen uitvoeren. Naar aanleiding van deze analyse is een roadmap opgesteld. Lees meer

logo Nevi

NEVI
SucceedIT is door NEVI gevraagd te ondersteunen bij de initiële opzet en de doorontwikkeling van de Business Intelligence (BI). Wij doen dit met aandacht voor kennisoverdracht en -borging in de organisatie, zodat NEVI het onderhoud en de doorontwikkeling ook in eigen beheer verder vorm kan geven. Lees meer

Invicta

Invicta
Om hun klanten goed te blijven bedienen, hun overstock te verlagen, hun voorraad inzichtelijk te krijgen en om te groeien heeft Invicta gekozen voor EazyStock. Voor een optimale integratie tussen EazyStock en het ERP‑systeem van Invicta is er samen met hun partner I-design een automatische interface gemaakt. Lees meer

gitp

GITP
GITP heeft SucceedIT gevraagd een projectmanager te leveren om dit traject samen met de projectmanager van Abecon (Dynamics NAV‑partner) naar de eindstreep te trekken, binnen het budget, de gestelde tijd en in de gedefinieerde kwaliteit. Lees meer

cderooij

C. De Rooij
SucceedIT is door De Rooij gevraagd het Marketing & Sales proces te optimaliseren. Om dit te realiseren is besloten de buitendienstprocessen te automatiseren met behulp van SalesNavigator.

 

medizorg

MediZorg
MediZorg heeft SucceedIT gevraagd welke efficiency slagen gemaakt kunnen worden bij het opstellen van management rapportages en hoe Dynamics NAV functionaliteit verder kan worden verbeterd.


Molcon Interwheels
De uitkomsten van de businesscase waren duidelijk. Met behulp van EazyStock kan Molcon Interwheels de voorraadwaarde terugdringen en een enorme tijdsbesparing realiseren. Daarnaast stelt het Molcon Interwheels in staat om de bedrijfsprocessen nog meer in te richten naar de wensen en eisen van haar klanten.

L. Ten Cate

L. ten Cate ontwerpt, ontwikkelt en distribueert onderkleding, lingerie, nachtkleding, zwem- en strandkleding van de merken ten Cate, Tweka en TC SucceedIt gaat de implementatie van EazyStock realiseren.


Autopiont
Na een geslaagde upgrade naar de laatste versie van Dynamics NAV door SucceedIT, wordt Power BI geïmplementeerd. Autopoint heeft meer inzicht door heldere (management)rapportages

Bio de Trog
SucceedIT heeft een optimalisatie van de inrichting van het systeem gerealiseerd.  Tegelijkertijd een optimalisatie van het gebruik mogelijk gemaakt. 
logo RIBW KAM.gif
RIBW K/AM

Succeed-IT begeleidt RIBW K/AM in het voorbereiden van een upgrade van NAV2009 naar NAV2016 en het uitvoeren van een analyse van het huidige datamodel. Specifiek aandachtspunt is de koppeling met het zorgpakket inclusief ECD (Elektronisch Clienten Dossier). Lees meer

Logo Avanca

Avanca
SucceedIT heeft de implementatie van Dynamics NAV2013 R2 begeleid bij Avanca. In slechts 4 weken tijd hebben we een complete inrichting van NAV2013 gedaan.

NovomaticLogo

Novomatic Group
Voor de Nederlandse onderdelen van de Novomatic Group (JVH exploitatie, JVH gaming products, Eurocoin Gaming en Loontjens automaten) heeft SucceedIT een ICT roadmap opgesteld.

robot-logo

Robot vloerverwarming
NAVConsultants ondersteunt Robot Vloerverwarming met de optimalisatie van hun Dynamics NAV 2013 oplossing.

Duim Techniek
SucceedIT is gevraagd te ondersteunen bij het ontwikkelen van een aantal management informatie dashboards. Deze dashboards zijn bedoeld ter ondersteuning van de registratiesoftware die Duim Techniek aan haar klanten aanbiedt en zijn ontwikkeld in Excel met behulp van PowerPivot.

eekelspompen

Eekels Pompen
Eekels Pompen had behoefte aan functiescheiding, logging en een goed beheer van de Dynamics NAV oplossing. In deze korte opdracht heeft SucceedIT zorggedragen voor een goede inrichting van de autorisaties binnen de Dynamics NAV van Eekels Pompen.

orangeplastics

Orange Plastics
Orange Plastics had behoefte aan een goed passende IT-omgeving. SucceedIT heeft voor haar een IT-roadmap ontwikkeld: een actieplan om een goede afstemming tussen bedrijfsprocessen en IT te realiseren.

ster

Ster
Ster wilde met behulp van Sharepoint en Dynamics NAV haar processen verbeteren. Samen met Ster-leden en Datacon heeft SucceedIT een SharePoint-portaal ontwikkeld. Daarnaast verbeterden wij de Dynamics NAV omgeving.

vihamij_groothandel-189x189Vihamij
Om de servicegraad te verhogen heeft Vihamij gekozen voor de intelligente vraagvoorspelling en voorraad- en inkoopoptimalisatie van EazyStock. Met functionaliteit voor automatische herverdeling tussen de vestigingen en het centraal magazijn wordt nog optimaler inzicht gekregen in voorraadniveaus en beschikbaarheid, en wordt de kans op incourante goederen verder gereduceerd. Lees meer

})(jQuery)