Rapportage software voor Dynamics NAV

In 2013 publiceerde SucceedIT haar onderzoek over het verbeterpotentieel van Dynamics NAV. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat er veel aandacht was voor het onderwerp managementinformatie. Dit onderwerp is vandaag de dag nog steeds actueel. Immers speelt dit soort informatie een belangrijke rol bij het maken van dagelijkse beslissingen. De experts van NAVConsultants schreven een nieuw e-book hoe rapportages optimaal vormgeven kunnen worden. 

rapportage software voor dynamics nav-resized-165In dit driedelige e-book helpen de experts van NAVConsultants je optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden van Power BI.

E-book Power BI-rapportages

Power BI biedt ongekende mogelijkheden om bedrijfsdata te analyseren en te presenteren. Het helpt mensen om de bedrijfsvoering beter te begrijpen en onderbouwde beslissingen te nemen. Belangrijk daarin is de manier waarop informatie wordt gepresenteerd. De wijze waarop informatie wordt getoond, bepaalt voor een belangrijk deel hoe eenvoudig of juist lastig het is te begrijpen. Het design van je rapportages is dan ook heel belangrijk.

Vul het formulier in en bekijk het e-book.

})(jQuery)