Ga naar de inhoud

Jesse Eysbroek onze integratie specialist

Jesse Eysbroek

Jesse gaat bij ons aan de slag als integratie consultant. Integraties met en data-uitwisseling tussen verschillende systemen wordt steeds belangrijker bij de digitale transformatie van bedrijven. Juiste en correcte data-uitwisseling is een van de succesfactoren waardoor bedrijven veel efficiënter kunnen werken.

Start Jesse Eysbroek - SucceedIT
Jesse Eysbroek

Jesse is een echte specialist op het gebied van integraties en data-uitwisseling. Hij heeft de afgelopen 11 jaar voor een systeemleverancier gewerkt en daar zijn ruime ervaring opgedaan. Naast zijn reguliere taken gaat Jesse zich ook bezig houden met het verbeteren van onze bedrijfsprocessen en het coachen van onze junior consultants.

In zijn vrije tijd staat Jesse geregeld op een snowboard of surfboard en is hij vrijwilliger voor het Veteranen Search Team, een organisatie die de politiediensten ondersteund bij het opsporen van vermiste personen.

Jesse, welkom in het team en heel veel succes bij SucceedIT!

 

 

 

 

Over SucceedIT

SucceedIT is dé specialist in complete IT-oplossingen voor handels-, e-commerce, productie- en assemblagebedrijven. Naast Microsoft Dynamics 365 Business Central is voorraadoptimalisatie met behulp van EazyStock een belangrijke oplossing die wij leveren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.