Nieuw in ons team: Vincent van der Horst en Radha Koelfat!

Nieuw in ons team: Vincent van der Horst en Radha Koelfat!

SucceedIT blijft groeien en deze maand mogen we zelfs 2 nieuwe collega’s aan je voorstellen! Welkom Vincent van der Horst en Radha Koelfat!

vincent van der Horst SucceedIT

Vincent van der Horst

Vincent gaat bij ons aan de slag als fulltime Finance Microsoft Dynamics 365 Business Central consultant. Hij heeft 20 jaar ervaring in diverse financiële takken die hij opdeed bij zowel grote internationaal bedrijven als mkb bedrijven. Sinds enkele jaren is hij werkzaam als (finance) Microsoft consultant en hij maakt nu de stap naar de rol van Finance consultant.

Als Finance consultant bij SucceedIT zal Vincent zich voornamelijk bezighouden met de financiële vraagstukken en een stukje training zowel extern als intern.

 

Radha Koelfat SucceedIT

Radha Koelfat

Radha gaat bij ons aan de slag als Project Lead Dynamics Business Central. Ze heeft een aantal jaren gewerkt in internationale omgevingen en hoopt met het team van SucceedIT meerwaarde te kunnen leveren door sneller te kunnen schakelen door de korte lijnen die SucceedIT kent. Haar expertise ligt meer in het managen van projecten, monitoren van deliverables en managen van risico’s in het project en de project aanpak.

 

In haar functie als Project Manager ERP – D365FO bij een internationale organisatie heeft ze zowel de leverancier als de interne business stakeholders gemanaged. Hierbij heeft ze haar ERP Consultancy expertise kunnen inzetten waardoor ze een efficiënte en effectieve ondersteuning aan het team kon geven.

Vincent en Radha, welkom en heel veel succes bij SucceedIT!

SucceedIT is dé specialist in complete IT-oplossingen voor handels-, e-commerce, productie- en assemblagebedrijven. Naast Microsoft Dynamics 365 Business Central is voorraadoptimalisatie met behulp van EazyStock een belangrijke oplossing die wij leveren.

})(jQuery)